Wraps met gehakt en salsasaus
Wraps eten met de saus tot aan je oren, ken je dat? Hmm, lekker is […]
Wraps met gehakt en salsasaus Bekijken »
Cajunkruiden zijn afkomstig uit Amerika. Het is een pikant, aromatisch mengsel van verschillende kruiden en specerijen. Ik meng deze Cajunkruiden zelf en ik doe er geen zout in dat doe ik per gerecht apart. Meng 6 tl paprikapoeder, 4 tl knoflookpoeder, 2 tl gedroogde oregano, 2 tl cayennepeper, 2 tl zwarte peper, 4 tl uienpoeder, 2 tl tijm. Bewaar in een luchtdicht potje, lang houdbaar, het is voldoende voor meerdere keren.
Nog meer zelfgemaakte lekkere kruidenmixen.
Wraps eten met de saus tot aan je oren, ken je dat? Hmm, lekker is […]
Wraps met gehakt en salsasaus Bekijken »
Dit is een heerlijk romige cajun-kipschotel met veel smaak en pit door de jalapeño peper.
Cajun-kipschotel uit de oven van Cona Bekijken »
Deze hartige tuinbonenpaté is niet alleen geweldig op je dagelijkse boterham. Ook op een cracker
Tuinbonenpaté, gezond broodbeleg Bekijken »
Jambalaya is een Cajun-Creools-gerecht, met zowel vlees als kip als zeevruchten of vis. Deze koolhydraatarme
Jambalaya ♫ om te zoenen Bekijken »