Bleekselderij met champignonsaus
Heel erg makkelijk koolhydraatarm bijgerecht van bleekselderij met champignonsaus. Champignonsaus zelf maken is ontzettend simpel. […]
Bleekselderij met champignonsaus Bekijken »
Af en toe gebruik ik bospaddenstoelenbouillon om gerechten net een diepere smaak te geven. Ik vind bouillon al snel te zout dus ik gebruik meestal de helft van wat wordt aanbevolen door de fabrikant. Of ik breek/knijp er eenvoudig een stukje af
Veganistische versie verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkel of online.
Bouillon (alle soorten) van een tablet bevat gemiddeld per 100 ml: Calorieën 5 kcal, Koolhydraten 0.3 g, Eiwitten 0.1 g, Vetten 0.3 g en Vezels 0g.
Heel erg makkelijk koolhydraatarm bijgerecht van bleekselderij met champignonsaus. Champignonsaus zelf maken is ontzettend simpel. […]
Bleekselderij met champignonsaus Bekijken »
Citroensap en limoenblad geven deze champignonsoep voor hartendieven ♡♡ een wel heel bijzondere smaak. Vanwege
Champignonsoep voor hartendieven ♡♡ Bekijken »
“Restaurantwaardig”, was de conclusie van mijn heer Hans! Inderdaad, wat een heerlijkheid deze knolselderij geitenkaas
Knolselderij geitenkaas torentjes Bekijken »
Deze knolselderij mousse is een ware traktatie, het heeft een bijzonder verfijnde smaak en is
Fluweelzachte knolselderij mousse Bekijken »
Een heel erg lekkere koude snack voor bij de borrel of geef deze gemarineerde champignons
Gemarineerde champignons Bekijken »