Ingrediënt: bospaddenstoelenbouillon

bospaddestoelenbouillonAf en toe gebruik ik bospaddenstoelenbouillon om gerechten net een diepere smaak te geven. Ik vind bouillon al snel te zout dus ik gebruik meestal de helft van wat wordt aanbevolen door de fabrikant. Of ik breek/knijp er eenvoudig een stukje af

Per tablet 0,6 gr. khd


tomaat kaasfondue
Zijn jullie ook zo dol op die 35% korting stickers? 2 stukken kaas gescoord voor de heerlijk kruidige tomaat kaasfondue! Je kan best af en […]

Tomaat kaasfondue


champignonsoep 5
Door toevoegen van citroensap en limoenblad krijgt deze champignonsoep  ♡ een wel heel bijzondere smaak. Vanwege een romantische bui ♡♡♡ en ter ere van Valentijnsdag […]

Champignonsoep ♡ voor hartendieven


knolselderij geitenkaas 4
“Restaurantwaardig”, was de conclusie van mijn heer Hans! Inderdaad, wat een heerlijkheid deze knolselderij geitenkaas torentjes! Die saus is echt hemels, hoe kan het ook […]

Knolselderij geitenkaas torentjes



Knolselderijmousse 2
Je kan natuurlijk  ordinaire puree maken van knolselderij, maar weet wat je mist want deze knolselderijmousse is echt een ware traktatie. De mousse heeft een […]

Fluweelzachte knolselderijmousse


2
Een heel erg lekkere koude snack voor tussendoor bij de borrel of geef deze gemarineerde champignons met oopsies of courgettebrood als voorafje, of als spiesje […]

Gemarineerde champignons