bospaddenstoelenbouillon

Af en toe gebruik ik bospaddenstoelenbouillon om gerechten net een diepere smaak te geven. Ik vind bouillon al snel te zout dus ik gebruik meestal de helft van wat wordt aanbevolen door de fabrikant. Of ik breek/knijp er eenvoudig een stukje af

Veganistische versie verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkel of online.

Bouillon (alle soorten) van een tablet bevat gemiddeld per 100 ml: Calorieën 5 kcal, Koolhydraten 0.3 g, Eiwitten 0.1 g, Vetten 0.3 g en Vezels 0g.

paddenstoelen burger

Paddenstoelen burger

Maak nu met de paddenstoelenburger op eenvoudige wijze je eigen alternatief voor de wat neutraal smakende vegetarische burgers uit de supermarkt.

koolhydraatarme ramen, zonder noedels

Koolhydraatarme ramen zonder noedels

Deze rijkgevulde, koolhydraatarme ramen zonder noedels is het ultieme comfortfood. Met in plaats van noedels, ultrafijn gesneden, sappige Chinese kool!

knolselderij gratin, gebakken

Knolselderij gratin met Gruyère

Deze fluweelzachte en romige knolselderij gratin is simpel te maken en combineert fantastisch met vis, hachee of een (vega) gehaktballetje.

Champignon roomsaus, koolhydraatarm

Deze koolhydraatarme champignon roomsaus is heel gemakkelijk te maken en is de perfecte basis voor de verrukkelijke paddenstoelen risotto van bloemkool.

koolhydraatarme tomaat kaasfondue

Koolhydraatarme tomaat kaasfondue

Kruidige tomaat kaasfondue! Je kan prima deze kaasfondue eten als je koolhydraatarm eet. Hoewel kaas 0 khd bevat, toch voorzichtig vanwege de calorieën.

Scroll naar top