Ingrediënt: Bloemkoolrijst

19 berichten

Zie ook het ingrediënt bloemkool.
Bloemkoolrijst maak je van rauwe bloemkool. De korrels ter grootte van rijst (of couscous) zijn heel goed te verwerken als rijst. Lees vooral ook ons uitgebreide artikel over maken, bewaren, garen en verwerken van bloemkoolrijst.
Per 100 gram rauw product: Calorieën 25 kcal, Koolhydraten 3 g, Eiwitten 1.9 g, Vetten 0.2 g en Vezels 2.2 g

Coli Guazú, bloemkooltaart van Fernanda

Coli Guazú, bloemkooltaart van Fernanda

Bezoekersrecept van de maand (juni 2020). Hetereí! Fernanda maakte voor jullie deze geweldige coli guazú oftewel Paraguayaanse bloemkooltaart. De bereiding van dit bijgerecht is heel simpel, […]

bloemkoolcouscous met worstjes

Bloemkoolcouscous met worstjes

Je kunt deze ketogene, kruidige bloemkoolcouscous met worstjes zowel warm, lauwwarm als koud eten. Je neemt natuurlijk precies de worstjes die je zelf lekker vindt. […]

goulash met kruidenrijst

Goulash met kruidenrijst

Wat is het toch mooi als je een eenvoudige ingrediëntenlijst en dito bereiding kunt koppelen aan een rijke smaak. Ik vind deze snelle goulash met […]

Drie smaken bloemkoolrijst

Omdat wij graag experimenteren met diverse koolhydraatarme basisproducten, hebben we vandaag drie smaken bloemkoolrijst voor jullie. De verzameling recepten hieronder is ons eigen favoriete trio […]

citroen risotto met venkel

Citroen risotto met venkel

Wat een heerlijk zonnig bordje, hè? Het is een geurige romige citroen risotto met venkel. En dan ons gesprekje tijdens het eten van deze risotto. […]

Jambalaya

Jambalaya ♫ om te zoenen

Jambalaya ♫, dat kennen de meeste mensen als een liedje. Veel mensen kunnen het wel zingen, maar weten niet dat het over een gerecht gaat. […]

gekruide bloemkool frittata

Gekruide bloemkool frittata

Kijken jullie weer even mee in onze kookpotten? Je hebt makkelijk, makkelijker en makkelijkst. Deze koolhydraatarme, gekruide bloemkool frittata valt in de categorie makkelijkst. Neem […]

bloemkool risotto met pesto

Bloemkool risotto met pesto

Wat een succes, deze ga ik vaker maken! Dit is een verbazingwekkend veelzijdig gerecht, bijzonder simpel om te maken en geschikt voor van alles en […]

bloemkool pannenkoekjes

Bloemkool pannenkoekjes met zalm

Wij eten tegenwoordig regelmatig bloemkoolrijst in allerlei soorten? Dat is nou echt een geweldige uitvinding van de laatste jaren! Het leuke is dat die geweldige […]