bloemkoolrijst

bloemkoolrijst makenZie ook het ingrediënt bloemkool. Bloemkoolrijst maak je van rauwe bloemkool. Ook kant-en-klaar te koop. De korrels ter grootte van rijst (of couscous) zijn heel goed te verwerken als rijst. Lees vooral ook ons uitgebreide artikel over maken, bewaren, garen en verwerken van bloemkoolrijst.

Per 100 gram rauw product: Calorieën 25 kcal, Koolhydraten 3 g, Eiwitten 1.9 g, Vetten 0.2 g en Vezels 2.2 g

bloemkoolrijst-met-groentecurry-en-ei

Bloemkoolrijst met groentecurry en ei

Bloemkoolrijst met groentecurry en ei is een eenvoudige, snel te bereiden en voedzame maaltijd, daar hebben we allemaal op z'n tijd behoefte aan!

bloemkoolcouscous met worstjes

Bloemkoolcouscous met worstjes

De granaatappelpitjes zorgen ervoor dat kinderen deze bloemkoolcouscous met worstjes ook lekker vinden. Dé perfecte koolhydraatarme gezinsmaaltijd!

goulash met kruidenrijst

Goulash met kruidenrijst

Mooi als je een eenvoudige ingrediëntenlijst en dito bereiding kunt koppelen aan een rijke smaak. Deze goulash met kruidenrijst is daar een goed voorbeeld van.

gevulde groentesoep met kabeljauw

Gevulde groentesoep met kabeljauw

Deze super voedzame, gevulde groentesoep met kabeljauw is echt zó verrukkelijk geworden! Romig en rond, boordevol frisse groente en malse kabeljauwstukjes.

drie smaken bloemkoolrijst

Europese bloemkoolrijst

Deze Europese bloemkoolrijst is lekker met bijvoorbeeld köfte en een Griekse salade of grote garnalen aan een spies en een frisse spinaziesalade.

Scroll naar top