Ingrediënt: bloemkool

31 berichten

bloemkoolZie ook het ingrediënt bloemkoolrijst. Bloemkool is heel goed toe te passen als koolhydraatarm alternatief voor rijst, couscous en in broodjes etc. Eet bloemkool rauw of kook kook het niet langer dan 5 minuten om zoveel mogelijk te profiteren van de gezonde voedingsstoffen die het bevat! Lees vooral ook ons uitgebreide artikel over maken, bewaren, garen en verwerken van bloemkoolrijst.


Per 100 gram rauw product: Calorieën 25 kcal, Koolhydraten 3 g, Eiwitten 1.9 g, Vetten 0.2 g en Vezels 2.2 g

gevulde bloemkool groentesoep van Rita

Gevulde bloemkool groentesoep

Gevulde bloemkool groentesoep makkelijk om te maken en kan uitstekend als koolhydraatarme maaltijdsoep worden gegeten.

bloemkoolsteak uit de oven

Bloemkoolsteak uit de oven

Wie nog geen fan is van geroosterde groente wordt het na het proeven van deze bloemkoolsteak uit de oven wel! Man, man, […]

hummus van geroosterde bloemkool

Hummus van geroosterde bloemkool

Op onze website is al een grote hoeveelheid bloemkool recepten te vinden, Het lijkt wel of de mogelijkheden schier oneindig […]

homemade-sandwich-spread

Spaanse spread

In deze Spaanse sandwich spread hebben we meer pit gestopt. Als je zelf echt van pittig houdt neem je in […]

bloemkool met tahindressing

Bloemkool met tahindressing

Dit is van oorsprong een Libanees gerecht. Deze Midden-Oosterse bloemkool met tahindressing is zowel warm als koud bijzonder smakelijk. Fijn […]

Ovenschotel met bloemkoolpuree

Met deze koolhydraatarme ovenschotel met bloemkoolpuree kom je makkelijk aan de aanbevolen hoeveelheid groente van (minstens) 250 gram per dag.