Ingrediënt: bleekselderij

52 berichten

bleekselderijBleekselderij heeft een frisse smaak en je kunt eindeloos variëren met bleekselderij. Eet het rauw, gestoomd, gekookt of geroerbakt in salades, als tussendoortje of snack gevuld met een roomkaas. Of met een sausje of in pastasauzen.


Bevat per 100 gram: Calorieën 14 kcal, Koolhydraten 2 g, Eiwitten 1 g, Vetten 0 g, Vezels 1 g,
1 gemiddelde stengel bleekselderij weegt zo’n 70 gram.

Italiaanse maaltijdsoep

Italiaanse maaltijdsoep

Bij koud en guur weer krijg ik weer zin in een dampende en geurige soep, boordevol groenten, lekker gekruid, afgemaakt met pittige geraspte kaas en […]

homemade gerookte kipsalade

Homemade gerookte kipsalade

Zelf vinden we deze heerlijk zachte en romige homemade gerookte kipsalade vele malen lekkerder dan de kipsalade van de grootgrutter. De meeste kant-en-klaar salades voor […]

knolselderijquiche met walnoten

Knolselderijquiche met walnoten

Anna-Karina en ik houden allebei heel erg van de smaak van knolselderij. Deze koolhydraatbeperkte knolselderijquiche met walnoten is werkelijk walhalla voor de mensen die de […]

bloemkoolcouscous met worstjes

Bloemkoolcouscous met worstjes

Je kunt deze ketogene, kruidige bloemkoolcouscous met worstjes zowel warm, lauwwarm als koud eten. Je neemt natuurlijk precies de worstjes die je zelf lekker vindt. […]

bleekselderijsalade met puntpaprika

Bleekselderijsalade met puntpaprika

Het stortregende in Zaandam toen we achter ons heerlijke bordje bleekselderijsalade met puntpaprika zaten. Een vleugje sinaasappel en de munt geven de salade een bijzonder […]