Ingrediënt: bleekselderij

47 berichten

bleekselderijBleekselderij heeft een frisse smaak en je kunt eindeloos variëren met bleekselderij. Eet het rauw, gestoomd, gekookt of geroerbakt in salades, als tussendoortje of snack gevuld met een roomkaas. Of met een sausje of in pastasauzen.

per 100 gr. 1,4 khd netto ( 3 gr. khd bruto waarvan 1,6 gram vezels)
1 gemiddelde stengel bleekselderij weegt zo’n 70 gram = 1 khd per stengel

bloemkoolcouscous met worstjes

Bloemkoolcouscous met worstjes

Je kunt deze ketogene, kruidige bloemkoolcouscous met worstjes zowel warm, lauwwarm als koud eten. Je neemt natuurlijk precies de worstjes die je zelf lekker vindt. […]

bleekselderijsalade met puntpaprika

Bleekselderijsalade met puntpaprika

Het stortregende in Zaandam toen we achter ons heerlijke bordje bleekselderijsalade met puntpaprika zaten. Een vleugje sinaasappel en de munt geven de salade een bijzonder […]

extra gevulde eiersalade

Extra gevulde eiersalade

Wat moet je zeker maken tijdens de feestdagen zoals Kerst of Pasen?  Een lekkere eiersalade natuurlijk! En dan niet een gewone 13 in een dozijn […]

pompoensoep met champignons

Pompoensoep met champignons

Wij zijn echte pompoenlovers, laat dat maar even gezegd zijn. Niet alleen om de smaak, maar ook qua gebruik is de pompoen een heerlijke veelzijdige […]

Groentetaartje van Hans

Als AK geen hoofdmaaltijd voor de website kookt, dan kook ik eigenlijk altijd. Ik vind het heerlijk om naast mijn baan te kokkerellen, dat ontspant […]