Gekruide bloemkool frittata
Neem een restje bloemkoolrijst, doe er minimaal ei en je favoriete kruiden en specerijen door […]
Gekruide bloemkool frittata Bekijken »
Bieslook is verwant aan de ui en knoflook. Gebruik het bij voorkeur vers in salades, kruidenboter, sauzen, dressings en over je soep. Ingevroren behoudt bieslook meer smaak dan gedroogd. Combineert uitstekend met peterselie en mayonaise bv. in gevulde eieren of sausjes.
Handje weegt 3 gram = 0.24 g khd
Verse bieslook bevat per 100 gram: Calorieën 62 kcal, Koolhydraten 8 g, Eiwitten 4 g, Vetten 1 g, Vezels 2.5 g.
Neem een restje bloemkoolrijst, doe er minimaal ei en je favoriete kruiden en specerijen door […]
Gekruide bloemkool frittata Bekijken »
Heel geschikt voor een feestje, zowel de tonijnburgertjes als het sausje zijn namelijk makkelijk vooraf
Tonijnburgertjes met knoflookdip, *mjum* Bekijken »
Deze prachtig gevulde avocado eieren zien er toch uit om op te eten? Avocado en
Gevulde avocado eieren Bekijken »
Je kunt deze heerlijk romige bloemkoolgratin makkelijk tot 24 uur van te voren klaarmaken en
Romige bloemkoolgratin Bekijken »
Dat zoete van de paprika combineert heerlijk met de pittige blauwaderkaas. Supermakkelijke gevulde paprikaatjes! Kan
Gevulde paprikaatjes Bekijken »
Je houdt ervan of niet. Als je het niet kent, probeer het dan op z’n
Artisjokken met drie sausjes Bekijken »
In onze heteluchtoven passen 2 roosters. Op die manier bak je in een bakronde 48
Quiches met champignon en zalm Bekijken »
Hoe je het ook eet, zelfs voor de strengste koolhydraatpolitie is deze heerlijk grove tonijntapenade
Tonijntapenade in avocado Bekijken »
Dat feestelijk ook prima koolhydraatarm kan bewijst deze lente maaltijdsoep wel, slechts 4.3 gram khd
Lente maaltijdsoep met kaaskletskop Bekijken »
Deze bloemkool couscous met noten is heerlijk fris als koude salade en past bij heel
Bloemkool couscous met noten Bekijken »
Bij deze witlof lasagne raad ik je aan om vooraf echt je handen te wassen,
Witlof lasagne met focaccia, om je vingers bij af… Bekijken »
Geroosterde bloemkool in plakken, maak er een lekkere yoghurtdip bij, serveren als snack of voorgerecht,
Geroosterde bloemkool met dip Bekijken »
Binnen 10 minuten heb je deze knapperige ijsbergsla met wortel en ei op tafel staan.
IJsbergsla met wortel en ei Bekijken »
Deze verrukkelijke wortelpeterselie soep zitten barstensvol bijzondere smaken! Zoet en kruidig en met een vleugje
Wortelpeterselie soep Bekijken »
Een heel erg lekkere koude snack voor bij de borrel of geef deze gemarineerde champignons
Gemarineerde champignons Bekijken »
Gevulde portobello met blauwe kaas, voor liefhebbers van krachtige smaken. Met een frisse salade en
Gevulde portobello met blauwe kaas Bekijken »
Bleekselderij cashewnotensoep is een verrassend snelle en makkelijke te maken soep, die door de room
Bleekselderij cashewnotensoep Bekijken »
Half uurtje over? Dat is precies genoeg tijd om deze prachtige hartige cakepops met geitenkaas,
Hartige cakepops met geitenkaas en bieslook Bekijken »
Ei in een potje, is niet echt een recept eigenlijk, zó leuk om te maken
Ei in een potje, lekker makkelijk Bekijken »