Ingrediënt: bieslook

35 berichten

bieslookBieslook is verwant aan de ui en knoflook. Gebruik het bij voorkeur vers in salades, kruidenboter, sauzen, dressings en over je soep. Ingevroren behoudt bieslook meer smaak dan gedroogd. Combineert uitstekend met peterselie en mayonaise bv. in gevulde eieren of sausjes.
Verse bieslook per 100 gr. 8 khd
Gedroogde bieslook per 100 gr. 10 gr. khd

venkelsalade met forel

Venkelsalade met forel

Vrijdag visdag doen? We hebben al verschillende salades met venkel op onze website gepubliceerd. Maar daar komt er toch nog lekker eentje bij: deze aromatische […]

preiquiche met camembert

Preiquiche met camembert

Een nogal eenvoudig recept voor een geweldig romige preiquiche met camembert, wat toch nog wel aardig wat voeten in de aarde had. Eerst was het […]

spinazie shakshuka

Spinazie shakshuka

We beloofden jullie meer makkelijke eenpansgerechten. Dit is er zo een. Want wat is er nu fijner dan deze snelle, maar laag in koolhydraten, spinazie […]

Lauwwarme groene groente

Lauwwarme groene groente

Wat een prent, hè? Je ziet aan deze snelle lauwwarme groene groente niet dat het lauwwarm is, maar het is absoluut niet te missen GROEN! […]

roerei met zalm en stokbrood

Roerei met zalm en stokbrood

HA! Heerlijk smullen van een romig roerei met zalm en stokbrood. Hoe je het koolhydraatarm stokbrood maakt lieten we je vorige week al zien. Vandaag […]

gevulde tomaat met Hollandse garnalen

Gevulde tomaat met Hollandse garnalen

Een altijd-succes-en-snel-klaar-recept voor een overheerlijke, gevulde tomaat met Hollandse garnalen. Garnalen hebben hebben een laag gehalte aan koolhydraten en een relatief hoog percentage eiwitten. Per […]

Schuimomelet met garnalencocktail

Net even anders dan anders zo’n luchtige schuimomelet met Hollandse garnalen. Doordat je de eiwitten eerst stijf klopt wordt het een prachtige, dikke, luchtige omelet. […]

Broccoli-preisoep met zalmballetjes

Broccoli-preisoep met zalmballetjes is een heel mooie ontdekking. Broccolisoep staat regelmatig op mijn menu, preisoep iets minder vaak, allebei tegelijk was een experimentje. Een geslaagd […]

zalmterrine met asperges

Zalmterrine met asperges

Je moet er even de tijd voor plannen want deze zalmterrine met asperges moet minstens 10 uur opstijven in de koelkast. Het is absoluut het […]

gekruide bloemkool frittata

Gekruide bloemkool frittata

Kijken jullie weer even mee in onze kookpotten? Je hebt makkelijk, makkelijker en makkelijkst. Deze koolhydraatarme, gekruide bloemkool frittata valt in de categorie makkelijkst. Neem […]