basisdressing

2015-12-16 09.56.433 delen olijfolie, 1 deel azijn, peper, zout en een drupje vloeibare zoetstof naar smaak. Doe alles in een (jam) potje, deksel erop en flink schudden voor gebruik tot de dressing lekker lobbig is. Kan weken op kamertemperatuur bewaard worden. Gebruik deze dressing naar behoefte over je salades. Zo als basis smaakt het al prima, maar je kunt ‘m naar smaak elke keer aanpassen aan je gerecht met diverse kruiden, bosuitje, knoflook, mayonaise, Griekse Yoghurt en/of een lepeltje mosterd! Lees ook hoe je zelf lekkere dressings maakt, incl. 6 recepten!

Bevat per 100 ml: calorieën 620.5kcal, koolhydraten 0.5 g, eiwitten 0.4 g, vetten 68.6g, vezels 0.3g.

venkelsalade met gorgonzola

Venkelsalade met gorgonzola

Venkelsalade met gorgonzola! De subtiele anijsachtige smaak van de venkel combineert geweldig met gorgonzola, sinaasappel voor een aangename zoete toets.

forel salade met mozzarella en sperzieboontjes

Forel salade met mozzarella

Deze overheerlijke forel salade met mozzarella en sperzieboontjes zou ik zeker uitkiezen als ik ‘m tegenkwam op de menukaart in een restaurant.

salade bowl met avocado

Salade bowl met avocado

Met een paar simpele ingrediënten uit je koelkast maak je in een handomdraai een prachtige salade bowl. Oh zo vorstelijk genieten!

carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm is een zeer smaakvolle koolhydraatarme lunch. Gezond met lekker veel verse sla erbij en extra avocado olie.

groene asperge salade

Asperge salade

Deze simpele groene asperge salade is ideaal als je asperges over hebt. Bijvoorbeeld van deze heerlijke zalmterrine. Verhoudingen van de sla en asperges kun je …

Asperge salade Lees dit »

5 lagen lunch met gerookte zalm

5 Lagen lunch met gerookte zalm

Het is een prachtig lunch met gerookte zalm, een torentje met 5 heerlijke lagen: sla, ei, courgette-tomaat, blokjes avocado en gerookte zalm.

courgette makreel salade

Courgette makreel salade, anders dan anders

De courgette makreel salade is door die frisse knapperige courgette, de zachte maar toch sterk smakende makreel en de heerlijk romige avocadodressing een eigenwijze combinatie.

Scroll naar top