Zelfgemaakte pesto Genova
Makkelijk, snel en gezond! Zelfgemaakte pesto Genova is 1000x lekkerder dan uit een potje. Als […]
Zelfgemaakte pesto Genova Bekijken »
Ook wel koningskruid genoemd. Strooi verse basilicum (blaadjes) op het laatst over je gerechten dan profiteer je het meest van de geur, kleur en smaak van dit bijzondere plantje. Het is ook in gedroogde vorm te krijgen, dat gebruik je juist wel tijdens het kookproces.
Handje verse kruiden weegt 3 gram
Verse basilicum bevat per 100 gram Calorieën 48 kcal, Koolhydraten 5.1 g, Eiwitten 3.1 g, Vetten 0.8 g, Vezels 3.9 g.
Makkelijk, snel en gezond! Zelfgemaakte pesto Genova is 1000x lekkerder dan uit een potje. Als […]
Zelfgemaakte pesto Genova Bekijken »
Heerlijke ovenschotel met tomaat, wie lust dat nu niet? Deze is eenvoudig, lekker, leuk om
Caprese, tomaat uit de oven Bekijken »
Eet de mozzarella spiesjes met tomaat en verse basilicum gerust als lunch. Zonder borrel maar
Mozzarella spiesjes met kaasbroodjes Bekijken »
Deze bloemkoolpizza is een heel goede manier om lekker veel groente te eten en een
Bloemkoolpizza met spinazie Bekijken »
De aubergine in deze aubergine pizza’s wordt gegrild, zo krijgt de aubergine geen kans om
Een heel erg lekkere koude snack voor bij de borrel of geef deze gemarineerde champignons
Gemarineerde champignons Bekijken »
Koolhydraatarm borrelhapje van oopsies met tomaat, roomkaas en verse basilicum. Prachtig borrelhapje, klein voorgerechtje of
Borrelhapje van oopsie met tomaat Bekijken »
Heerlijk is deze koolhydraatarme portobello Caprese! Door de grootte van de portobello is de paddenstoel