Tomaten carpaccio
Het best gebruik je voor deze tomaten carpaccio zogenaamde Coeur de Boeuf tomaten. Dat zijn […]
Ook wel koningskruid genoemd. Strooi verse basilicum (blaadjes) op het laatst over je gerechten dan profiteer je het meest van de geur, kleur en smaak van dit bijzondere plantje. Het is ook in gedroogde vorm te krijgen, dat gebruik je juist wel tijdens het kookproces.
Handje verse kruiden weegt 3 gram
Verse basilicum bevat per 100 gram Calorieën 48 kcal, Koolhydraten 5.1 g, Eiwitten 3.1 g, Vetten 0.8 g, Vezels 3.9 g.
Het best gebruik je voor deze tomaten carpaccio zogenaamde Coeur de Boeuf tomaten. Dat zijn […]
Voor deze bijzondere oosterse waterkerssoep met gember gebruiken we sushigember. Die geeft een leuke oosterse
Oosterse waterkerssoep met gember Bekijken »
De koolhydraatarme melanzane alla parmigiana is een Italiaans laagjes gerecht van aubergine met kaas en
Koolhydraatarme melanzane alla Parmigiana Bekijken »
Yeah, pizza-time!! Nooit meer pizza eten als met een koolhydraatarme leefstijl? Welnee! Neem een paar
Onze Limburgse Marloes stuurde ons deze heerlijke Argentijnse chimichurri. Chimichurri is een Argentijnse, pittige maar
Argentijnse chimichurri van Marloes Bekijken »
Deze heerlijke, frisse en snelle bietensalade staat met 7 minuten op tafel. Je zou de
Snelle bietensalade Bekijken »
Heerlijke verse groente en dille vormen de basis voor deze kruidden sandwich spread. Je kunt
Kruiden – homemade sandwich spread Bekijken »
Eenvoudig te maken, maar superlekkere spread waarin broccoli, amandel en basilicum de hoofdrol spelen. De
Broccoli amandel spread Bekijken »
In deze venkelsalade met passie vormen het (licht)bittere van de venkel en het aromatische zoet
Venkelsalade met passie! Bekijken »
We beloofden jullie meer makkelijke eenpansgerechten. Dit is er zo een. Want wat is er
Een mooie, kleine en feestelijke salade Caprese met bosui. Leuk in een borrelbuffetje, of met
Salade Caprese met bosui Bekijken »
Deze frisse rucolapesto met basilicum en venkelzaad is een bijzonder waardige afsluiter van ons pestothema!
Homemade rucolapesto met basilicum en venkelzaad – vegan Bekijken »
Wij smeerden deze verrukkelijke sesam amandelpesto op plakken sappige gegrilde aubergine. We maakten er borrelrolletjes
Deze koolhydraatarme tomatensoep wordt subtiel op smaak gebracht met zachte peterseliepesto. En een scheutje room.
Koolhydraatarme tomatensoep met peterseliepesto Bekijken »
Courgette met mozzarella en tomaat kun je iedereen met een gerust hart voorzetten, lijkt me…
Courgette met mozzarella en tomaat, caprese Bekijken »
Niet alleen fraai om te zien, ook qua smaak en structuur valt er van alles
Groenteroosjes taart met courgette en wortel Bekijken »
De courgetterolletjes bevatten een mengsel van paksoi, tomaten, ui, kruiden en walnoten. De courgetterolletjes worden
Courgetterolletjes met paksoi en walnoten Bekijken »
Die pittige mosterdachtige smaak van de rucola combineert echt fantastisch met de romige bloemkool. Het
Bloemkool rucola stamppotje Bekijken »
Een heerlijk tussendoortje, koolhydraatarme eenhaps mini pizza’s, van courgette, mozzarella en tomaat. Nadeel: gelijk zin
Mini pizza’s, koolhydraatarme snack Bekijken »
Deze spinazie courgette lasagne is zoveel smakelijker & gezonder dan de klassieke met melige pastavellen.
Spinazie courgette lasagne Bekijken »
Deze gevulde aubergine geeft me wel het juiste mediterrane gevoel: geurig vers geplukte kruiden en
Gevulde aubergine (vega, of niet…) Bekijken »