Ingrediënt: basilicum

31 berichten

basilicumOok wel koningskruid genoemd. Strooi verse basilicum (blaadjes) op het laatst over je gerechten dan profiteer je het meest van de geur, kleur en smaak van dit bijzondere plantje. Het is ook in gedroogde vorm te krijgen, dat gebruik je juist wel tijdens het kookproces.


Verse basilicum bevat per 100 gram Calorieën 48 kcal, Koolhydraten 5.1 g, Eiwitten 3.1 g, Vetten 0.8 g, Vezels 3.9 g.

Handje is 5 g= 0,26 g khd

venkelsalade met passie!

Venkelsalade met passie!

Een zeer aromatische, koolhydraatarme lunch of voorgerecht. Eet deze venkelsalade met passie en je plukt de vruchten van een onverwachte […]

spinazie shakshuka

Spinazie shakshuka

We beloofden jullie meer makkelijke eenpansgerechten. Dit is er zo een. Want wat is er nu fijner dan deze snelle, […]

salade Caprese met bosui

Salade Caprese met bosui

Ben jij net als wij ook gek op de Italiaanse keuken? Dan is dit recept voor een salade Caprese met […]

sesam amandelpesto

Sesam amandelpesto

Wij combineerden deze verrukkelijke sesam amandelpesto met plakken sappige gegrilde aubergine. We maakten er zelf deze stoere auberginerolletjes van. Beslist […]