basilicum

basilicumOok wel koningskruid genoemd. Strooi verse basilicum (blaadjes) op het laatst over je gerechten dan profiteer je het meest van de geur, kleur en smaak van dit bijzondere plantje. Het is ook in gedroogde vorm te krijgen, dat gebruik je juist wel tijdens het kookproces.

Handje verse kruiden weegt 3 gram


Verse basilicum bevat per 100 gram Calorieën 48 kcal, Koolhydraten 5.1 g, Eiwitten 3.1 g, Vetten 0.8 g, Vezels 3.9 g.

 

koolhydraatarme cannelloni van aubergine

Koolhydraatarme cannelloni van aubergine

Verrukkelijke koolhydraatarme cannelloni van aubergine met een fluweelzachte kaasvulling ⅓erin. Vervolgens overgoten met onze befaamde homemade Italiaanse tomatensaus!

keto pizza-omelet van le

Keto pizza-omelet

Op zaterdag eet mijn man graag een patatje met een snack. Ik maak dan deze heerlijke keto pizza-omelet voor mezelf. Koolhydraatarm en enorm verzadigend.

Gevulde courgette met kip en paprika

Gevulde courgette met kip en paprika

Deze makkelijke gevulde courgette met kip en paprika heeft enorm veel smaak door de saus van geroosterde tomaten, die je simpel vooraf maakt.

Italiaans gevulde courgette

Italiaans gevulde courgette

Italiaans gevulde courgette is gemakkelijk te maken en snel bereid. Je hoeft het daarna enkel nog maar af te bakken. Extra tijd voor jezelf!

courgettesoep met doperwten

Courgettesoep met doperwten

Een heerlijk zomerse, koolhydraatbeperkte courgettesoep met doperwten om lekker in het zonnetje van te genieten!

tomaten carpaccio

Tomaten carpaccio

Het best gebruik je voor deze tomaten carpaccio zogenaamde Coeur de Boeuf tomaten. Dat zijn prachtige grote, fraai gevormde tomaten met dikke ribbels.

Scroll naar top