Koolhydraatarme carpaccio van rode biet
Dat was me toch lekker joh, deze koolhydraatarme carpaccio van rode biet. In combinatie met …
Balsamico azijn is oorspronkelijk afkomstig uit Modena, Noord-Italië. Most (druivensap) rijpt daar jarenlang in houten vaten. Hoe ouder de azijn rijpt, hoe rijker van smaak en hoe zoeter en ‘stroperiger’. Onmisbaar in sommige gerechten. Gewone azijn bevat een verwaarloosbaar gehalte koolhydraten.
1 el = 15ml = 2.1 gram khd.
Bevat per 100 ml Calorieën 81 kcal, Koolhydraten 14 g, Eiwitten 1 g, Vetten 0 g, Vezels 0 g.
Dat was me toch lekker joh, deze koolhydraatarme carpaccio van rode biet. In combinatie met …
Een super makkelijke salade om te maken. De bietjes en de gerookte haring zijn een …
Deze rode biet met forelmousse is een bijzonder smakelijk voorgerechtje (voor 4) of amusehapje (voor …
Deze oosterse pitabroodjes maak je met reepjes kip die je een oosterse twist geeft door …
Deze rode kool steaks smaken vooral lekker met een stukje wild of gevogelte en een …
Het frisgroene van spinazieblaadjes, de aardse smaak van rode biet, het aromatische van balsamico en …
De knolselderijquiche met walnoten is niet de meest koolhydraatarme maaltijd die je je kunt voorstellen. …
Smullen van deze koolhydraatarme, courgetti met frisse groene asperges! Ongelooflijk simpel om te maken en …
Heerlijk zachte maar toch stoere venkel paprika quiche is makkelijk te maken. Venkel is anijs-achtig …
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika salade is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. …
Voor deze geroosterde spruitjes gebruikte ik verse rozemarijn en citroenrasp, mjum echt een geweldig combinatie. …
Wat is er makkelijker dan een lekker bijgerecht uit de oven halen? Vandaag nóg een …
Gevulde portobello met blauwe kaas, voor liefhebbers van krachtige smaken. Met een frisse salade en …