Ingrediënt: balsamico azijn

7 berichten

balsamico-ahBalsamico azijn is oorspronkelijk afkomstig uit Modena, Noord-Italië. Most (druivensap) rijpt daar jarenlang in houten vaten. Hoe ouder de azijn rijpt, hoe rijker van en hoe zoeter en ‘stroperiger’. Onmisbaar in sommige gerechten
Per eetlepel 1,4 gr. khd.

geroosterde spruitjes

Geroosterde spruitjes uit de oven

Voor deze geroosterde spruitjes gebruikte ik verse rozemarijn en citroenrasp, mjum echt een geweldig combinatie. Wij zijn sowieso enorme fan van geroosterde groenten. Het is […]

Courgetti met groene asperges

Oei, wat hebben we gesmuld van deze courgetti met fantastische frisse groene asperges! Het is ongelooflijk simpel om te maken en snel klaar, daar maken […]

geroosterde paprika salade

Geroosterde paprika salade

Waarschijnlijk is deze onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika salade -door de jaren heen- het meest gegeten gerecht in huize HAK (Hans & Anna-Karina). Ik weet dan […]

pompoen uit de oven

Pompoen uit de oven

Wat is er makkelijker dan een lekker bijgerecht uit de oven halen? Vandaag nóg een heel lekkere manier om pompoen uit de oven klaar te […]

carpaccio van rode biet

Carpaccio van rode biet

Carpaccio van rode biet met geitenkaas, pistachenoten, en sinaasappel, ik zou er uren naar kunnen kijken. Al die gekke kleuren bij elkaar, het is niet […]

portobello met blauwe kaas

Gevulde portobello met blauwe kaas

Deze gevulde portobello met blauwe kaas is voor mensen die van krachtige smaken houden. Met een frisse salade erbij en een sesamcracker is het een […]