Koolhydraatarme carpaccio van rode biet
Dat was me toch lekker joh, deze koolhydraatarme carpaccio van rode biet. In combinatie met […]
Koolhydraatarme carpaccio van rode biet Bekijken »
Balsamico azijn is oorspronkelijk afkomstig uit Modena, Noord-Italië. Most (druivensap) rijpt daar jarenlang in houten vaten. Hoe ouder de azijn rijpt, hoe rijker van smaak en hoe zoeter en ‘stroperiger’. Onmisbaar in sommige gerechten. Gewone azijn bevat een verwaarloosbaar gehalte koolhydraten.
1 el = 15ml = 2.1 gram khd.
Bevat per 100 ml Calorieën 81 kcal, Koolhydraten 14 g, Eiwitten 1 g, Vetten 0 g, Vezels 0 g.
Dat was me toch lekker joh, deze koolhydraatarme carpaccio van rode biet. In combinatie met […]
Koolhydraatarme carpaccio van rode biet Bekijken »
Een super makkelijke salade om te maken. De bietjes en de gerookte haring zijn een
Koolhydraatarme bietensalade met gerookte haring Bekijken »
Deze rode biet met forelmousse is een bijzonder smakelijk voorgerechtje (voor 4) of amusehapje (voor
Rode biet met forelmousse Bekijken »
Deze oosterse pitabroodjes maak je met reepjes kip die je een oosterse twist geeft door
Oosterse pitabroodjes Bekijken »
Het frisgroene van spinazieblaadjes, de aardse smaak van rode biet, het aromatische van balsamico en
Spinazie salade met rode biet Bekijken »
De knolselderijquiche met walnoten is niet de meest koolhydraatarme maaltijd die je je kunt voorstellen.
Knolselderijquiche met walnoten Bekijken »
Smullen van deze koolhydraatarme, courgetti met frisse groene asperges! Ongelooflijk simpel om te maken en
Courgetti met groene asperges Bekijken »
Heerlijk zachte maar toch stoere venkel paprika quiche is makkelijk te maken. Venkel is anijs-achtig
Venkel paprika quiche met korst Bekijken »
Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika salade is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis.
Geroosterde paprika salade Bekijken »
Voor deze geroosterde spruitjes gebruikte ik verse rozemarijn en citroenrasp, mjum echt een geweldig combinatie.
Geroosterde spruitjes uit de oven Bekijken »
Wat is er makkelijker dan een lekker bijgerecht uit de oven halen? Vandaag nóg een
Pompoen uit de oven Bekijken »
Gevulde portobello met blauwe kaas, voor liefhebbers van krachtige smaken. Met een frisse salade en
Gevulde portobello met blauwe kaas Bekijken »