balsamico azijn

Balsamico azijn is oorspronkelijk afkomstig uit Modena, Noord-Italië. Most (druivensap) rijpt daar jarenlang in houten vaten. Hoe ouder de azijn rijpt, hoe rijker van smaak en hoe zoeter en ‘stroperiger’. Onmisbaar in sommige gerechten. Gewone azijn bevat een verwaarloosbaar gehalte koolhydraten.

1 el = 15ml  = 2.1 gram khd.

Bevat per 100 ml Calorieën 81 kcal, Koolhydraten 14 g, Eiwitten 1 g, Vetten 0 g, Vezels 0 g.

courgetti met groene asperges

Courgetti met groene asperges

Smullen van deze koolhydraatarme, courgetti met frisse groene asperges! Ongelooflijk simpel om te maken en snel klaar, daar maken we geen bezwaar tegen toch?

venkel paprika quiche met korst

Venkel paprika quiche met korst

Heerlijk zachte maar toch stoere venkel paprika quiche is makkelijk te maken. Venkel is anijs-achtig en dat combineert schitterend met de zoetige paprika.

Geroosterde paprika salade

Geroosterde paprika salade

Onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika salade is met stip het meest gegeten gerecht bij ons thuis. Heerlijk is die typische diepe zoete paprika smaak!

geroosterde spruitjes

Geroosterde spruitjes uit de oven

Voor deze geroosterde spruitjes gebruikte ik verse rozemarijn en citroenrasp, mjum echt een geweldig combinatie. Heel wat anders dan gekookte spruitjes.

gevulde portobello met blauwe kaas

Gevulde portobello met blauwe kaas

Gevulde portobello met blauwe kaas, voor liefhebbers van krachtige smaken. Met een frisse salade en een sesamcracker een prima hoofdgerecht!

Scroll naar top