Ingrediënt: balsamico azijn

balsamico-ahBalsamico azijn is oorspronkelijk afkomstig uit Modena, Noord-Italië. Most (druivensap) rijpt daar jarenlang in houten vaten. Hoe ouder de azijn rijpt, hoe rijker van en hoe zoeter en ‘stroperiger’. Onmisbaar in sommige gerechten
Per eetlepel 1,4 gr. khd.


geroosterde spruitjes 5
Voor deze geroosterde spruitjes gebruikte ik verse rozemarijn en citroenrasp, mjum echt een geweldig combinatie. Wij zijn sowieso enorme fan van geroosterde groenten. Het is […]

Geroosterde spruitjes uit de oven


5
Oei, wat hebben we gesmuld van deze courgetti met fantastische frisse groene asperges! Het is ongelooflijk simpel om te maken en snel klaar, daar maken […]

Courgetti met groene asperges


venkel paprika quiche 19
De heerlijk zachte maar toch stoere venkel paprika quiche is  heel makkelijk om te maken. Je kunt met quiches altijd eindeloos variëren met de ingrediënten […]

Venkel paprika quiche met korst



16
Waarschijnlijk is deze onvergelijkbaar lekkere geroosterde paprika salade -door de jaren heen- het meest gegeten gerecht in huize HAK (Hans & Anna-Karina). Ik weet dan […]

Geroosterde paprika salade


pompoen uit de oven 1
Nog een heel lekkere manier om pompoen uit de oven klaar te maken. Een tijdje geleden postte ik al deze pompoen. Je volgt dezelfde werkwijze […]

Pompoen uit de oven


carpaccio van rode biet
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, pistachenoten, en sinaasappel, ik zou er uren naar kunnen kijken. Al die gekke kleuren bij elkaar, het is niet […]

Carpaccio van rode biet



Gevulde portobello, met sla en sesamcracker
Deze gevulde portobello met ui en blauwe kaas is voor mensen die van krachtige smaken houden. Met een frisse salade erbij en een sesamcracker is […]

Gevulde portobello met blauwe kaas