bakpoeder

wijnsteenbakpoederBakpoeder is een veelgebruikt ‘compleet rijsmiddel zonder rijstijd’, het maakt baksels luchtig. Niet verwarren met baksoda!! Bakpoeder is een mengsel van natriumbicarbonaat (basisch) en citroenzuur of wijnsteen KC4H5O6 Hier een uitgebreide uitleg over de verschillende ‘rijsmiddelen zonder rijstijd’.

Gewoon bakpoeder en wijnsteenbakpoeder kan in dezelfde hoeveelheden vervangen worden, de werking is hetzelfde. Bakpoeder is verwaarloosbaar qua koolhydraten.  Wijnsteenbakpoeder is online te koop en bij bijvoorbeeld een natuurvoedingswinkel. Het zit in kleine zakjes, net als vanillesuiker.

Koolhydraatarm-brood-van-omega-zadenmix

Koolhydraatarm brood van omega zadenmix

Supermakkelijk om te maken en handig als je toch niet los komt van je boterhammetje. Maak dit bijzonder smakelijke koolhydraatarm brood van omega zadenmix!

keto krokante kibbeling

Keto krokante kibbeling

Heerlijke keto krokante kibbeling. Zo vers heb je 'm vast nog nooit gegeten, superlekker! En dan met een lekker, homemade sausje erbij… Echt superbe!

koolhydraatarme Valentijn cakerol

Koolhydraatarme Valentijn cakerol

Wij denken dat Miranda met haar koolhydraatarme Valentijn cakerol een mooie mix heeft van luchtige cake, en een lekkere simpele vanille roomvulling.

Keto naan met komijn

Knoflooknaan met komijn

Heerlijke broodvervanger, deze keto naan met komijn eet je bij diverse Indiase gerechten.

Scroll naar top