Ingrediënt: avocado-olie

avocado-olieAvocado-olie kan ik jullie van harte aanbevelen. Deze aantrekkelijke groene olie wordt geperst uit het vruchtvlees van rijpe avocado’s. De waardevolle inhoudsstoffen en de typische smaak blijven hierbij vrijwel volledig behouden. Avocado-olie heeft een rookpunt van 271°C, wat zeer hoog is. Dus een stukje vis erin bakken kan ook heel goed!
Ik kocht de avocado olie bij Pit en Pit #nospon, niet goedkoop maar zó lekker!  Of bij AH La Tou­ran­gel­le Hui­le d ‘Ad­vo­cat (niet zelf geproefd).

0 khd


salade bowl 2
Met een paar simpele ingrediënten uit je koelkast maak je in een handomdraai een prachtige salade bowl. Sommige dingen vind ik eigenlijk te simpel voor […]

Salade bowl


carpaccio van zalm 4
Is dit nou een armzalig dieet of stiekem toch restaurantje spelen in je eigen huis? Ik vind de carpaccio van zalm echt een bijzonder smaakvolle […]

Carpaccio van zalm