Koolhydraatarme lo-dough pizza!
Deze koolhydraatarme lo-dough pizza heeft een bodem van kant-en-klaar deeg, ook wel eens makkelijk! Het […]
Koolhydraatarme lo-dough pizza! Bekijken »
In Italië één van de meest geliefde delicatessen! Er worden zelfs festivals georganiseerd ter ere van de ‘carciofo’. Artisjokken harten zijn heerlijk door salades of op de pizza. Of op een bruschetta met versgeraspte Parmezaanse kaas, pasta’s, of in een fritatta.
Het aantal koolhydraten kan nogal verschillen per merk. Bevat per 100 g: calorieën 27kcal, koolhydraten 1.5g, eiwitten 2.1g, vetten 0.4g, vezels 0g.
Deze koolhydraatarme lo-dough pizza heeft een bodem van kant-en-klaar deeg, ook wel eens makkelijk! Het […]
Koolhydraatarme lo-dough pizza! Bekijken »
We hebben voor jullie een simpel te maken asperge gazpacho met kruidenolie bedacht. Bijzonder verfrissend
Asperge gazpacho = liefde in een glaasje Bekijken »