arrowroot

Arrowroot is een uitstekend glutenvrij bindmiddel voor romige sauzen en glazuur met neutrale smaak. Uitstekend voor binden van zure vruchten. Gebruik arrowroot ook om vloeistoffen in te dikken. Enkele vuistregels:

  • 1 tot 1,5 theelepel arrowroot bindt ongeveer 0,25 liter vloeistof
  • 1-1,5 theelepel arrowroot vervangt 1 eetlepel bloem
  • 1,5-2 theelepels arrowroot vervangt ca. 1 eetlepel maïzena

Champignon roomsaus, koolhydraatarm

Deze koolhydraatarme champignon roomsaus is heel gemakkelijk te maken en is de perfecte basis voor de verrukkelijke paddenstoelen risotto van bloemkool.

gevulde koolrabi met spinazie

Gevulde koolrabi met spinazie

Deze koolhydraatarme gevulde koolrabi met spinazie is super lekker. De roomsaus bindt de sappige koolrabi bijzonder mooi aan de stoere smaak van spinazie.

Scroll naar top