Ingrediënt: andijvie

2 berichten

andijvie-0khdAndijvie is een van de drie groenten die NUL khd netto bevatten. (Chinese kool en waterkers zijn de andere)
Rauwe andijvie heeft nul koolhydraten na aftrek van het vezelgehalte. Andijvie is laag in cholesterol en rijk aan vitaminen A, C, K en B-6. Het is ook een zeer goede bron van thiamine, riboflavine, kalium en calcium.

Bijna alles wat je met spinazie of paksoi maakt kan je ook prima met andijvie doen, dus kijk ook vooral bij die recepten.

Andijvie bevat 0,8 gram koolhydraten waarvan 0,8 gram vezels.

Bevat 0 gram koolhydraten per 100 gram

andijvie stamppot met kerriejus

Andijvie stamppot met kerriejus

Deze heerlijk romige andijvie stamppot met kerriejus doet niet onder voor het ‘echte spul’ van aardappelen. Dus driewerf hoera voor de bloemkool! Mijn experiment is […]