amandelmelk

amandelmelk ongezoetAmandelmelk zo drinken vind ik niet echt lekker, maar bijvoorbeeld als basis voor chiapudding of door beslag is het geweldig!

We hebben verschillende merken getest, maar deze ongezoete Provamel is het meest puur. Water, amandel en een snufje zout, verder niks.


Bevat per 100 ml Calorieën 29 kcal, Koolhydraten 0 g, Eiwitten 1.0 g, Vetten 2.5 g, Vezels 0.6 g.

Koolhydraatarm vanille roomijs

Koolhydraatarm vanille roomijs

Zelfgemaakt koolhydraatarm vanille roomijs is niet alleen verrukkelijk, het bevat enkel natuurlijke ingrediënten en past in een gezonde leefstijl!

Boerenkool smoothie

Boerenkool smoothie

Dit is een stevig smakend koolhydraatarm ontbijt in een glas. Blender deze wat langer door want de rauwe boerenkool kan wat scherp zijn.

Koolhydraatarme panna cotta met frambozencoulis

Koolhydraatarme panna cotta

Koolhydraatarme panna cotta: een roomdessert dat onweerstaanbaar is. Deze versie is suikervrij, maar toch zoet door natuurlijke zoetstof.

keto noten chocolademelk met slagroom

Keto noten chocolademelk

Een vloeibare keto vetbom van jewelste! Keto noten chocolademelk, loaded met extra slagroom, gesmolten chocola en amandelpasta.

eiwrap met spinazie

Eiwrap met spinazie

Op zoek naar een heerlijk, voedzaam, zondags ontbijt of brunch? Tover deze romige eiwrap met spinazie dan eens in een mum van tijd op tafel!

matcha- en chocolade chiapudding

Matcha- en chocolade chiapudding

Vandaag maakten we twee heerlijke smaakcombinaties. Een chocoladepudding met cacaopoeder de andere helft kreeg een milde groene thee smaak met matchapoeder.

waterkerssoep

Waterkerssoep, goed voor je!

Je proeft dat het goed voor je is. Vandaag gebruiken we waterkers in een warme vorm, in een overheerlijk soepje met een intens groene smaak!

Scroll naar top