Koolhydraatarm herfst weekmenu 6

koolhydraatarm herfst weekmenu 6

We gaan zo zoetjesaan naar de gezelligere wintergerechten en Sinterklaaslekkernijen. Gezellig om te maken… Daaraan merk je ook dat het een koolhydraatarm herfst weekmenu is! Maar kijk eens wat een afwisseling, de ene dag koolhydraatarme Italiaanse lasagne, dan weer Hollandse witlof, woensdag bloemkooldag maar dan Libanees. Donderdag zalige ouderwetse nasi en op vrijdag stevige snert! De gerechten in dit weekmenu zijn meer op de winter gericht. Echter vervang ze gerust door recepten uit andere jaargetijden 😉 Eet smakelijk!

Koolhydraatarm herfst weekmenu, wekelijks nieuwe!

Voor wie dat handig vindt hebben we elke zondag een heerlijk koolhydraatarm herfst weekmenu voor 5 dagen: Dagelijks 3 maaltijden en 1 x een suggestie voor een tussendoortje! Tot aan 1 december zullen we de koolhydraatarme herfst weekmenu’s plaatsen. Alle andere weekmenu’s zijn hier te vinden. Inmiddels staan er al een hele boel online!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm herfst weekmenu 6

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven