De hangop met walnoten en deze zalig zoete hangop met rood fruit en Sweet pink saus verschijnen vlak na elkaar. Je kunt het zowel als ontbijt eten of serveer het als feestelijk dessert. Voor dit recept heb je zelfgemaakte hangop nodig.
Hoeveel koolhydraten?
Het aantal koolhydraten die je overhoudt is lastig te bepalen. Maar de meeste koolhydraten lekken met de wei weg uit de yoghurt. De waardevolle eiwitten en vetten blijven wél in de yoghurt zitten. De overgebleven koolhydraten zijn vrijwel verwaarloosbaar, denk ik. Want hoe meer de yoghurt uitlekt, hoe minder koolhydraten. Eigenlijk net als bij kaas, die bevat immers 0 koolhydraten. En kaas is eigenlijk niets anders dan super uitgewrongen yoghurt. In totaal rekenen we voor dit gerecht 3,75 gram koolhydraten per portie.
Er staan genoeg koolhydraatarme/keto weekmenu’s online om 2 jaar lang lekker gevarieerd te eten. Of maak je eigen keus uit de ruim 1100 gratis recepten. We wensen jullie heel veel eetplezier!
Nog zo’n lekker koolhydraatarm recept?
♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

Zo maak je hangop met rood fruit en Sweet pink saus
Wat vind jij hiervan?
Geef de recepten sterren!
Of reageer via onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept
Hangop met rood fruit en Sweet pink
Voedingswaarde
(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)
Ingrediënten
- 150 g hangop, < recept
- 4 frambozen, 15 g
- ½ el granaatappelpitjes, 10 g of ander rood fruit naar keuze
- kneepje Steviala Sweet pink, naar smaak
Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!
Bereiden
- De hangop moet minstens 2 uur uitlekken, maar een hele nacht kan ook prima.
- Doe de zelfgemaakte hangop in een glas en garneer met het fruit en knijp er wat Steviala sweet pink over.
- Pure verwennerij, deze koolhydraatarme hangop met rood fruit!
© Uitgeverij Boekdelen – KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet