hangop met rood fruit en sweet pink

Hangop met rood fruit en Sweet pink saus

De hangop met walnoten en deze zalig zoete hangop met rood fruit en Sweet pink saus verschijnen vlak na elkaar. Je kunt het zowel als ontbijt eten of serveer het als feestelijk dessert. Voor dit recept heb je zelfgemaakte hangop nodig.

Hoeveel koolhydraten?

Het aantal koolhydraten die je overhoudt is lastig te bepalen. Maar de meeste koolhydraten lekken met de wei weg uit de yoghurt. De waardevolle eiwitten en vetten blijven wél in de yoghurt zitten. De overgebleven koolhydraten zijn vrijwel verwaarloosbaar, denk ik. Want hoe meer de yoghurt uitlekt, hoe minder koolhydraten. Eigenlijk net als bij kaas, die bevat immers 0 koolhydraten. En kaas is eigenlijk niets anders dan super uitgewrongen yoghurt.

hangop met rood fruit en sweet pink

 

Zo maak je hangop met rood fruit en Sweet pink saus

Laat je het even weten nadat je dit gemaakt hebt? Dat kan bijvoorbeeld in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest met #KoohydraatarmRecept Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank!


hangop met rood fruit en sweet pink

Hangop met rood fruit en Sweet pink

door Anna-Karina van Denderen
Lekker ouderwets toetje of eet het eens als ontbijt. Fijn voor de afwisseling. De hangop kun je makkelijk de avond van te voren in de koelkast zetten.
5 van 1 stem
Afdrukken Reacties Bewaren
Gang: Nagerecht - Toetje - Dessert, Ontbijt
Keuken: Overig
Trefwoord: zuivel
Voorbereiden: 1 min
Hangop maken: 2 uur
Totale tijd: 2 uur 1 min

Voedingswaarden

5 gram koolhydraten per portie
Koolhydraten 5 g

Uit recept

1 portie

Ingrediënten

Bereiden

  • De hangop moet minstens 2 uur uitlekken, maar een hele nacht kan ook prima.
  • Doe de zelfgemaakte hangop in een glas en garneer met het fruit en knijp er wat Steviala sweet pink over.
  • Pure verwennerij, deze koolhydraatarme hangop met rood fruit!

© Uitgeverij Boekdelen - KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!

Bestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Klik op de boeken en lees er alles over en bekijk de inkijkexemplaren!



 


(Gezien 50 keer, 1 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekker recept? Geef sterren!




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ken je onze Facebook pagina al?

Like