Gratis-Keto-Zomer-weekmenu-11

Gratis Keto Zomer weekmenu – 11

Dit gratis keto zomer weekmenu is week 11 van 13 in onze voorjaar/zomer weekmenu serie. Het verschaft je een duidelijk eetschema en geeft zo een uitgebalanceerde eetweek. Gevarieerd eten, lekkere maaltijden met weinig koolhydraten, maar wel met voldoende eiwitten en meer goede vetten. Het is soms lastig om elke keer zelf te moet bedenken wat past bij het seizoen, wat is een goed macro weekgemiddelde etc. Wij beschikken over jarenlange ervaring en maken het graag makkelijker en leuker om deze leefstijl te omarmen. Veel plezier met je eetweek!

Advertentie

Dagtotaal – keto calculator

Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommensnacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal.
Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Gratis Keto Zomer weekmenu – 11

Je kunt dit keto zomer weekmenu in je persoonlijke Kookschrift zetten. Ook is het mogelijk om van alle recepten een boodschappenlijstje te maken! Print de week uit voor een handig overzicht in je keuken!

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven