Gobento Lunchbox #3

Altijd leuk om te vullen: je lunchbox. Ik vul vul de bentobox meestal ’s morgens pas, lekker als je een versgebakken omeletje mee wilt nemen! Afhankelijk van wat je gaat eten kan je de box natuurlijk ook ’s avonds al vullen, dan zet je ‘m in de koelkast, niet vergeten mee te nemen…

Advertentie

Praktisch
Mijn praktische Gobento lunchbox heeft aparte luchtdicht afsluitbare bakjes, dat is heel handig want mijn lekkere pompoentaartje moet niet om 3 uur ’s middags naar geitenkaas smaken. Alles lekker gescheiden en apart van elkaar op te bergen. Er zijn diverse modellen en kleuren beschikbaar voor elke trek en budget! Zelfs met koeling erin!

Vandaag neem ik mee in mijn Gobento lunchbox…

  • Tussendoor en snacks
  • Lunch
    • Salade: 1 tomaat, ijsbergsla, rucola, kwart groene paprika in stukjes.
      Dressing: geitenkaas met room zout & peper (niet op de foto, apart meegenomen).
    • 2 oopsies, neem ik bevroren mee, plakken 30+ kaas; daar maak ik een verse tosti van in de broodrooster!

Klik voor vergrotingen

Go-Bentobox-#3 - koolhydraatarm-recept-01    Stapelbare lunchbox gobento

Scroll naar boven