Stapelbare bento box gobento

Gobento lunchbox #1

Bentō (Japans: 弁当 of べんとう) is van origine een Japanse lunch. Daarvoor zijn er dus heel handige stapelbare Gobento lunchboxen ontworpen. Zo blijft je lunch lekker vers omdat je alles apart van elkaar opbergt en luchtdicht kan afsluiten. Mijn Gobento box heeft twee vierkante bakjes met luchtdicht afsluitbare deksels en een los inzet bakje.

Advertentie

Zwart of een leuk kleurtje?

Bij de box krijg je ook speciale banden om de bento boxen tijdens vervoer goed bij elkaar te houden!  Ik heb een zwarte Gobento box gekozen, maar ze hebben ze ook in heel kekke kleuren. Bekijk het actuele aanbod op de website van Gobento!

Vandaag in mijn Gobento box

Ik geef een simpele beschrijving van de heerlijkheden die ik vandaag in mijn bento box heb gestopt.

 • Tussendoor en snacks
  • 2 stukjes eiwrap van ei besmeerd met kruidenkaas en rucola
  • 6 cherrytomaatjes
  • 4 stukjes komkommer
  • 4 stukjes paprika
 • Lunch
  • Salade met wortel en 8 fenegriek kaasblokjes. Ik nam ook mee de Thaise dressing van santen (kokosmelk), citroensap, verse gember, knoflook, sambal en wat zout.
  • 2 plakjes courgettebrood met kaas.

Stapelbare lunchbox gobento

Stapelbare bento box gobento

2 gedachten over “Gobento lunchbox #1”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven