Gewoon koolhydraatarm - 9789082659818

Gewoon Koolhydraatarm

Gewoon Koolhydraatarm is ons prachtige, mooie 2e kookboek. Naast gouwe ouwe, beproefde recepten van de website zijn er een heel stel gloednieuwe recepten opgenomen. Kijkje nemen? Grafisch vormgeefster Jacqueline Elich beoefent haar vak met veel liefde en aandacht en dat past bij ons!

>> Download het inkijkexemplaar <<< pdf

Bestellen?

Je kunt Gewoon Koolhydraatarm bestellen via ons eigen Boekdelen boekwinkeltje, vooral leuk als je ‘m wilt laten signeren! Maar ook in alle reguliere boekhandels in NL en België is ons boek te koop. Mochten ze het toevallig niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen. Ook in online winkels zoals AKO, Bruna , Libris , Standaard boekhandel (België) en natuurlijk bij Bol.com. Prijs: € 20,50

Gewoon Koolhydraatarm

Gewoon koolhydraatarm - 9789082659818Ons 2e kookboek bevat meer dan 100 recepten en vier weekmenu’s! Het is een luxe gebonden hardcover uitgave, 224 pagina’s, inclusief handig leeslint, zo kun je je favoriete recept snel terug vinden.  Gewoon Koolhydraatarm is een uitnodiging aan iedereen om vooral lekker zelf de keuken in te duiken.

Bij ons geen dwingende teksten vol ge- en verboden. Maar een lichte en stimulerende toon, waarmee we willen benadrukken dat koolhydraatarm eten in de eerste plaats ‘gewoon lekker’ moet zijn. Stuk voor stuk gewoon smakelijke gerechten voor elk moment van de dag, van voedzaam ontbijt tot likkebaardend lekker dessert en alles ertussenin.

Naast de recepten met heel veel variatietips vind je in dit kookboek uiteraard ook een duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten. Verder hebben we tips voor als je uit eten gaat of gezellig bij vrienden gaat eten. Maar ook delen we al onze wetenswaardigheden voor het maken van de beste frittata’s. 

Voorts zijn alle recepten suikervrij en daardoor uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bij elk recept staat de hoeveelheid koolhydraten vermeld, gewoon handig. Gewoon Koolhydraatarm!

Uitgeverij Boekdelen

Onze koolhydraatarme kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Uitgeverij Boekdelen.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

137 reacties op “Gewoon Koolhydraatarm”