Gewoon koolhydraatarm - 9789082659818

Gewoon Koolhydraatarm 2e kookboek

Gewoon Koolhydraatarm is ons prachtige, mooie 2e kookboek. Naast gouwe ouwe, beproefde recepten van de website zijn er een heel stel gloednieuwe recepten opgenomen. Kijkje nemen? Grafisch vormgeefster Jacqueline Elich beoefent haar vak met veel liefde en aandacht en dat past bij ons! Van 1 april – 13 mei actieprijs € 17,50 (i.p.v. 23,50)!

In 2021 hebben we alle gerechten opnieuw uitgerekend. In de papieren boeken zijn deze waardes al opgenomen! We hebben ook PDF met alle nieuwe waardes beschikbaar als bijlage bij de boeken uit vorige drukken, die is hier gratis te downloaden.

>>> Inkijkexemplaar pdf

Gewoon Koolhydraatarm

Gewoon koolhydraatarm - 9789082659818

Ons 2e kookboek bevat meer dan 100 recepten en vier weekmenu’s! Het is een luxe gebonden hardcover uitgave, 224 pagina’s, inclusief handig leeslint, zo kun je je favoriete recept snel terug vinden.  Gewoon Koolhydraatarm is een uitnodiging aan iedereen om vooral lekker zelf de keuken in te duiken.

Bij ons geen dwingende teksten vol ge- en verboden. Maar een lichte en stimulerende toon, waarmee we willen benadrukken dat koolhydraatarm eten in de eerste plaats ‘gewoon lekker’ moet zijn. Stuk voor stuk gewoon smakelijke gerechten voor elk moment van de dag, van voedzaam ontbijt tot likkebaardend lekker dessert en alles ertussenin.

Naast de recepten met heel veel variatietips vind je in dit kookboek uiteraard ook een duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten. Verder hebben we tips voor als je uit eten gaat of gezellig bij vrienden gaat eten. Maar ook delen we al onze wetenswaardigheden voor het maken van de beste frittata’s. 

Voorts zijn alle recepten suikervrij en daardoor uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bij elk recept staat de hoeveelheid koolhydraten vermeld, gewoon handig. Gewoon Koolhydraatarm! (nieuwe waardes hier te downloaden!)

Onze boeken zijn ook qua uitvoering heel praktisch in het gebruik. Voorzien van een stevige harde kaft, daardoor blijven ze ook goed openliggen en het leeslint zorgt ervoor dat je je geplande recept makkelijk terugvindt!

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! De boeken worden in eigen beheer uitgegeven.

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je een boek cadeau geven of laten signeren dan kun je het het best bestellen via onze eigen Boekdelenwinkel.
(Gewoon Koolhydraatarm is ook nog te koop, bij Libris,  Bol.com of Bruna en in België via de Standaard Boekhandels, de andere twee niet.)

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm
Actieprijs van 1 april -13 mei
€ 17,50!!

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm
Prijs € 23,50

Beperkte voorraad

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021


Trefwoorden

Scroll naar boven