Gewoon Koolhydraatarm 2e kookboek

Gewoon koolhydraatarm - 9789082659818

Gewoon Koolhydraatarm is ons prachtige, mooie 2e kookboek. Naast gouwe ouwe, beproefde recepten van de website zijn er een heel stel gloednieuwe recepten opgenomen. Kijkje nemen? Grafisch vormgeefster Jacqueline Elich beoefent haar vak met veel liefde en aandacht en dat past bij ons! 

In 2021 hebben we alle gerechten opnieuw uitgerekend en daarom hebben we een PDF met alle nieuwe waardes beschikbaar als bijlage bij het boek, die is hier gratis te downloaden. In de eerstvolgende nieuwe druk zullen deze waardes ook opgenomen worden.

>>> Inkijkexemplaar pdf

Gewoon Koolhydraatarm

Gewoon koolhydraatarm - 9789082659818

Ons 2e kookboek bevat meer dan 100 recepten en vier weekmenu’s! Het is een luxe gebonden hardcover uitgave, 224 pagina’s, inclusief handig leeslint, zo kun je je favoriete recept snel terug vinden.  Gewoon Koolhydraatarm is een uitnodiging aan iedereen om vooral lekker zelf de keuken in te duiken.

Bij ons geen dwingende teksten vol ge- en verboden. Maar een lichte en stimulerende toon, waarmee we willen benadrukken dat koolhydraatarm eten in de eerste plaats ‘gewoon lekker’ moet zijn. Stuk voor stuk gewoon smakelijke gerechten voor elk moment van de dag, van voedzaam ontbijt tot likkebaardend lekker dessert en alles ertussenin.

Naast de recepten met heel veel variatietips vind je in dit kookboek uiteraard ook een duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten. Verder hebben we tips voor als je uit eten gaat of gezellig bij vrienden gaat eten. Maar ook delen we al onze wetenswaardigheden voor het maken van de beste frittata’s. 

Voorts zijn alle recepten suikervrij en daardoor uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bij elk recept staat de hoeveelheid koolhydraten vermeld, gewoon handig. Gewoon Koolhydraatarm! (nieuwe waardes hier te downloaden!)

Onze boeken zijn ook qua uitvoering heel praktisch in het gebruik. Voorzien van een stevige harde kaft, daardoor blijven ze ook goed openliggen en het leeslint zorgt ervoor dat je je geplande recept makkelijk terugvindt!

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:

Trefwoorden

Scroll naar boven