gevulde paprikaatjes

Gevulde paprikaatjes, koolhydraatarme snack

Als laatste verschijnt dit recept in de  mini-serie van drie prachtige en heerlijke borrelhapjes. Niet alleen zijn deze lekker romige gevulde paprikaatjes zeer geschikt als voorgerechtje. Maar ook als feesthapje doen ze het bijzonder goed. Of je verorbert er een paar op een ordinaire doordeweekse avond zonder speciale reden. Natuurlijk verklappen wij niks. Eerder in dit drieluik verschenen al de rivierkreeftjes. En even later ook de borrelglaasjes met zalm en komkommer. Leuk om te zien, maar bovenal simpel om met eenvoudige middelen een lekkere snack op tafel te toveren. Éen gevuld paprikaatje bevat 0.7 gram koolhydraten.

Na de gevulde paprikaatjes nog niet voldoende? Nog veel meer makkelijke amuses en borrelhapjes vind je in dit artikel.

♥ Zoek meer koolhydraatarme recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

gevulde paprikaatjes

Zo maak je gevulde paprikaatjes

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!

Gevulde paprikaatjes

gevulde paprikaatjes
Door: Anna-Karina van Denderen
Dat zoete van de paprika combineert heerlijk met de pittige blauwaderkaas. Supermakkelijke gevulde paprikaatjes! Kan ook met kruidenroomkaas.
5 van 5 stemmen
Voorbereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min

Voedingswaarde

Per halve
calorieën 45 kcalkoolhydraten 0.7 geiwitten 1.1 gvetten 4.19 gvezels 0.26 g
Hoeveelheid (aan te passen)8 halve

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Garneren

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden en/of vervangtips. HANDIG!

Bereiden
 

  • Halveer eerst de paprikaatjes overlangs en verwijder de zaadlijsten. Spoel vervolgens af onder de koude kraan.
  • Roer daarna beide soorten kaas met slagroom tot een zalfje. Vul de paprikaatjes met dit mengsel. Garneer tot slot met twee sprietjes bieslook. Serveer de gevulde paprikaatjes op een schaaltje.

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!Laat een reactie achter, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen.

Maar de boeken zijn ook te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bestellen kan overal online, bijvoorbeeld via Bazarow.com,  LibrisAKOBookspot of Bruna verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Onze kookboeken bestellen bij onszelf via Boekdelen.com:

Wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top