gevulde paprikaatjes

Gevulde paprikaatjes

De laatste van de mini-serie van drie prachtige en heerlijke borrelhapjes zijn deze lekker romige gevulde paprikaatjes, zeer geschikt als voorgerechtje borrelhapje of amuse! Zie ook de rivierkreeftjes en de borrelglaasjes met zalm en komkommer. Ik hou ervan om met simpele middelen een mooi hapje op tafel te toveren.

Nog veel meer makkelijke amuses en borrelhapjes vind je in dit artikel.

Klik voor vergrotingen

Zo maak je deze gevulde paprikaatjes zelf

Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest. Altijd leuk & alvast dank!

Gevulde paprikaatjes

gevulde paprikaatjes

Door Anna-Karina Geplaatst juli 8, 2015

  • Aantal of hoeveelheid: 8 stuks
  • Koolhydraten: 0,95 per halve (8 stuks uit recept)
  • Voorbereiding: 10 minuten

De laatste van de mini-serie van drie prachtige en heerlijke borrelhapjes zijn deze lekker romige gevulde paprikaatjes, zeer geschikt …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de paprikaatjes overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten, spoel af onder de koude kraan. Roer beide soorten kaas met slagroom tot een zalfje en vul de paprikaatjes met dit mengsel. Garneer met twee sprietjes bieslook, serveer op een schaaltje. Dat zoete van de paprika combineert heerlijk met de pittige blauwe kaas!

© KoolhydraatarmRecept.nl
Lees meer over Auteursrecht op internet



Bestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Gewoon Koolhydraatarm (nieuw!) of Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

Gewoon-Koolhydraatarm-Kookoek

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “Gevulde paprikaatjes”

Ken je onze Facebook pagina al?facebook-koolhydraatarmreceptLike

 

97 Shares
Share79
Pin18
Tweet