F.A.Q.

Algemeen

LET OP: Boekverkopen lopen allemaal via de boekhandel.

Wat zijn de verzendkosten?
Alle producten worden per brievenbuspost verstuurd.
Binnen Nederland betaal je € 1,99 per boek als bijdrage in de verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Daarbuiten bestel/reserveer je het boek het best via de boekhandel.

Versturen naar het buitenland
Versturen naar andere landen is mogelijk, maar soms zeer kostbaar. De Internationale verzendkosten zijn per land verschillend, kosten op aanvraag.

Wanneer heb ik het boek in huis?
Wij verzenden zo spoedig mogelijk. Dat betekent dat binnen Nederland in 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling, het boek zou moeten arriveren. Bijzondere omstandigheden daargelaten.

Binnen hoeveel dagen mag ik artikelen retourneren?
Alle producten mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. De artikelen moeten wel in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Meld je eventuele retour eerst aan door een email met daarin de reden van retour en ordernummer te sturen naar [email protected]

Retourzendingen kun je voldoende gefrankeerd verzenden naar:

Stichting Gewoon Goed Eten
Rubenshof 10
1506 KW Zaandam

Gewoon Goed Eten accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Kosten en risico’s van de retourzending komen voor rekening van de koper.

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Zodra de retourzending voldoende gefrankeerd, in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat door Stichting Gewoon Goed Eten is ontvangen zal het restitutiebedrag uiterlijk binnen 30 dagen na de retournering worden terugbetaald.

Wat zijn de betaalmethoden bij Gewoon Goed Eten?
Veilig bestellen doe je met iDEAL (NL)

Heb je geen iDEAL en wil je toch bestellen, neem dan contact op via [email protected], of ga naar je boekhandel.

0 Shares
Share
Pin
Tweet