Evaluatie en bonusweekmenu!

bonus weekmenu

Hartelijk dank voor al jullie lieve woorden, antwoorden, suggesties en opmerkingen! De vele enthousiaste reacties hebben ons in elk geval doen besluiten om door te gaan met ons koolhydraatarm weekmenu. Hierbij de evaluatie en een bonus koolhydraatarm weekmenu! De meeste mensen geven aan de recepten voor zo’n 75-80% te volgen. Anderen vinden de weekmenu’s als inspiratiebron heel fijn, zo krijgen ze een goed idee hoe een koolhydraatarme week eruit kan zien. Het weekoverzicht werkt ook als stok achter de deur om gezond koolhydraatarm te eten. Er wordt regelmatig gewisseld en geschoven met dagen en recepten omdat dat nu eenmaal beter uitkomt. De weekmenu’s bieden volgens jullie ook lekker veel tips en genoeg mogelijkheden tot aanpassen en finetunen. Door bijvoorbeeld zelf nog tussendoortjes toe te voegen of te kiezen tussen 1, 2 of 3 crackers of broodjes etc. Dus dat houden we lekker zo.

Personaliseren van je keto weekmenu

Dat schuiven is helemaal prima, het is juist de bedoeling dat jullie de koolhydraatarme weekmenu’s aanpassen aan je eigen voorkeuren en inpassen in je eigen leven. Iedereen volgt de menu’s weer om een andere reden of binnen een andere situatie. Of je nu een streng ketodieet wilt of een wat losser koolhydraatarme leefstijl hanteert, het kan allemaal. Sommige mensen hebben diabetes 2, anderen willen slechts een paar kilo kwijt, de volgende moet erg veel afvallen en weer iemand anders is al op gewicht… Ook de situatie verschilt: de een heeft een jong gezin waarbij de rest van het gezin ‘gewoon’ eet en de ander woont alleen en kan alles zelf invullen. Maar er zijn ook mensen die lekker met z’n tweetjes het hele weekmenu volgen… enzovoort enzovoort.

De nieuwe serie weekmenu’s

Wat hetzelfde blijft is de dag dat we de weekmenu’s zullen publiceren: de zondag is voor de meeste mensen ideaal om de nieuwe week te plannen. Het is natuurlijk altijd op aan andere dag te beginnen met het weekschema als jou dat beter uitkomt. In de nieuwe serie koolhydraatarme weekmenu’s gaan we ons wel beperken. Jullie geven aan dat eigenlijk 5 dagen ook voldoende is. We beginnen met iets meer seizoensrecepten. Dus de 2e serie gaat bestaan uit 10 weken voorjaarsweekmenu. Naast de koolhydraatarme weekmenu’s gaan we ook weer regelmatig iets in thema’s publiceren. Denk daarbij aan Campinggerechten, Soepen, Salades, Feesthapjes, Pannenkoeken & wafels, Crackers & Brood, Picknick & Shared dinner etc.

Bonus weekmenu!

We hebben deze week stiekem een lekker gevarieerd 5 daags- bonusweekmenu voor je. Het bestaat uit onze persoonlijke favorieten van de afgelopen 12 weken. Hopelijk vinden jullie die net zo lekker als wij!

bonus weekmenu

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


2 gedachten over “Evaluatie en bonusweekmenu!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven