doordeweekse keto broodjes

Doordeweekse keto broodjes

Deze doordeweekse keto broodjes zijn de perfecte basis ter vervanging van de doordeweekse boterham. Koolhydraten zitten er nauwelijks in, dus beleg ze naar hartenlust! We voegden er wat whey-eiwitpoeder aan toe om ze extra verzadigend te maken. Je kunt de broodjes heel goed invriezen. Altijd fijn om er voorraadje van te hebben! Liefst langzaam ontdooien in de koelkast, of stop ze even in de broodrooster, nog lekkerder! De broodjes bevatten kcal 84.09 ⋆ koolhydraten 0.32 g ⋆ eiwitten 4.97 g ⋆ vetten 6.8 g ⋆ vezels 0.89 g per stuk.

Advertentie

Keto brood & crackers?

Een keto ontbijt of lunch met brood of crackers als basis blijkt voor veel mensen lastig om in te vullen. En daar komen wij dan om de hoek kijken! Want deze doordeweekse keto broodjes zijn zeker niet de eerste broodjes op onze website. We hebben in de afgelopen jaren al heel veel verschillende recepten voor koolhydraatarme crackers en keto brood gepubliceerd. Daarmee kun je je keto ontbijt of low carb lunch prima vervangen! Ken je ze allemaal al? Of wil je nog eens een leuk overzicht, kijk eens hier voor 4 pagina’s bomvol lekkere ketogene brood- en crackerrecepten!


Onze koolhydraatarme kookboeken!

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! We hebben besloten dat we onze boeken niet gaan herdrukken. Er is nog maar beperkte voorraad. Mocht je dus nog een boek willen aanschaffen, koop ‘m dan direct via Boekdelen.com (ons eigen winkeltje) daar zie je ook de actuele voorraad.

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

.

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

Bijna uitverkocht!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021Nog zo’n lekker koolhydraatarm recept?

♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

doordeweekse keto broodjes

Zo maak je doordeweekse keto broodjes

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

doordeweekse keto broodjes

Doordeweekse keto broodjes

Deze doordeweekse keto broodjes zijn de perfecte basis ter vervanging van de doordeweekse boterham. Koolhydraten zitten er nauwelijks in, dus beleg ze naar hartenlust!
4 van 9 stemmen
Voorbereidingstijd 8 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 18 minuten

Ook gebruikt

  • 2 Yorkshire puddingvorm of 8 taartvormpjes met Ø 8 cm

Voedingswaarde

Per stuk
kcal 84.09 koolhydraten 0.32 geiwitten 4.97 gvetten 6.8 gvezels 0.89 g
Hoeveelheid (aan te passen)8 platte broodjes

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Gebruik altijd een goede weegschaal en een setje maatlepels voor secuur afmeten.
  • Verwarm de heteluchtoven voor op 175 °C en vet twee Yorkshire puddingvormen in of gebruik 8 taartvormpjes van Ø 8 cm.
  • Smelt de roomboter op laag vuur.
  • Meng alle overige ingrediënten goed door elkaar met een vork en meng vervolgens de gesmolten roomboter erdoor. Je hebt nu een dik beslag. Gebruik eventueel een klein beetje water om het iets te verdunnen.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormpjes, het lijkt weinig maar komt goed!. Het moeten namelijk gewoon platte broodjes worden.
    Bak de broodjes 10 minuten. Als ze beginnen te kleuren zijn ze goed. Bak de broodjes zeker niet te lang, want dan worden ze droog. Wip ze uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.

Bewaren

  • Je kunt de broodjes heel goed invriezen. Altijd fijn om er voorraadje van te hebben! Liefst langzaam ontdooien in de koelkast, of stop ze even in de broodrooster.

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel!Stuur ons een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept


Scroll naar boven