Maaltijdgang: Lunch

veldsla met paling en komkommerDe lunch eet je gewoonlijk ‘tussen de middag’.

Ik vind de indeling vaak lastig, ik eet tijdens de lunch eigenlijk alles wat ik als ontbijt, voor- of hoofdgerecht ook eet. Ik pas gewoon de porties aan. Kijk dus ook vooral in de andere categorieën! De ene keer grotere portie, de andere keer is het meer een soort snack, afhankelijk van mijn trek en zin om iets klaar te maken.



Paprika kwarktaart met gehakt 4
Het is ongeveer veertig jaar geleden dat ik ben gestopt met het eten van vlees, vanwege twee redenen die ook nu nog steeds voor veel […]

Paprika kwarktaart met gehakt









kruidenomelet voedzaam en eiwitrijk 2
In het weekend mag ik graag wat uitgebreider ontbijten, hoe zit dat bij jullie? Meestal wordt dat een warm gerechtje. Een pannenkoek of iets anders […]

Kruidenomelet, voedzaam en eiwitrijk




gevulde tomaat met Hollandse garnalen 9
Een altijd-succes-en-snel-klaar-recept voor een overheerlijke, gevulde tomaat met Hollandse garnalen. Garnalen hebben hebben een laag gehalte aan koolhydraten en een relatief hoog percentage eiwitten. Per […]

Gevulde tomaat met Hollandse garnalen


citroen risotto met venkel 18
Wat een heerlijk zonnig bordje, hè? Het is een geurige romige citroen risotto met venkel. En dan ons gesprekje tijdens het eten van deze risotto. […]

Citroen risotto met venkel




2
Net even anders dan anders zo’n luchtige schuimomelet met Hollandse garnalen. Doordat je de eiwitten eerst stijf klopt wordt het een prachtige, dikke, luchtige omelet. […]

Schuimomelet met garnalencocktail






pompoensoep met champignons 7
Wij zijn echte pompoenlovers, laat dat maar even gezegd zijn. Niet alleen om de smaak, maar ook qua gebruik is de pompoen een heerlijke veelzijdige […]

Pompoensoep met champignons




Pagina 1 van 712345...Oudste recepten »