Maaltijdgang: Hoofdgerecht - diner

216 berichten

Hieronder vind je alle recepten waarbij je voldoende hebt voor een koolhydraatarm diner, al dan niet met tips voor een lekker bijgerecht voor grotere eters, indien gewenst. Eet smakelijk!

Budgetvriendelijk koken? Check hier de actuele supermarktaanbiedingen: Albert HeijnAldiCoopDeenDekamarktDirkLidlHoogvlietJumboJan Linders Plus PoieszSpar

zalm in dille roomsaus

Zalm in dille roomsaus

Zalm in dille roomsaus is een kostelijk gerecht en heel snel en makkelijk te maken. Bovendien zeer koolhydraatarm. Zalm heeft een chique uitstraling en is […]

spruitjes soufflé

Spruitjes soufflé

Spruitjes staat denk ik, vooral ‘s winters, elke week wel een keer op het menu in welke vorm dan ook. Varieer naar hartenlust met dit […]

koolpakketjes

Koolpakketjes in tomatensaus

Voor deze koolpakketjes in tomatensaus kan je Chinese kool gebruiken of paksoi. De groenten bevatten namelijk allebei weinig koolhydraten.  Beiden smaken zacht en minder typisch […]

thaise wortel taugesalade

Thaise wortel taugésalade

Bijzondere subtiele smaken in deze Thaise wortel taugésalade. Lekker knapperige rauwe groentes overgoten met een zachte romige kokos-gemberdressing. Op zich al heel bijzondere smaken, maar […]

portobello met blauwe kaas

Gevulde portobello met blauwe kaas

Deze gevulde portobello met blauwe kaas is voor mensen die van krachtige smaken houden. Met een frisse salade erbij en een sesamcracker is het een […]

zalmpakketje met prei

Zalmpakketje met prei

Zalmpakketjes staan bij ons regelmatig op het menu, dit zalmpakketje met prei zit vol goede vetten en eiwitten en zalm bevat bovendien geen koolhydraten. Dit […]

koolhydraatarm broodje hamburger

Koolhydraatarm broodje hamburger

Een koolhydraatarm broodje hamburger maak je met een broodje van oopsies of kaasbroodjes. Die zijn beide een uitstekend koolhydraatarm alternatief voor een ‘normaal’ broodje hamburger. […]

paksoi met ei

Oosterse paksoi met ei

Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het heeft knapperige witte stelen en nerven en grote donkergroene bladeren. Het smaakt een beetje pittig […]