Carpaccio van zalm

carpaccio van zalm

Is dit nou een armzalig dieet of stiekem toch restaurantje spelen in je eigen huis? Ik vind de carpaccio van zalm echt een bijzonder smaakvolle koolhydraatarme lunch. Geschikt voor iedereen eigenlijk. Gezond met lekker veel verse sla erbij en extra avocado-olie. Mild gerookte zalm, onze eigen basisdressing en geraspte kaas Mjum. Zo’n heerlijk bordje carpaccio bevat 2.1 gram koolhydraten.

Sla

Onder de zalm ligt simpele mesclun sla, en extra komkommer en cherrytomaatjes erbij. Die avocado-olie kan ik jullie trouwens van harte aanbevelen, heel bijzondere smaak. Ik kocht de avocado olie bij Pit en Pit #nospon, niet goedkoop maar zó lekker! Een wat pittiger dressing gemaakt van blanke roomkaas met citroensap, veel knoflook en verse dille is ook heerlijk. Maak er wat lekkers van!

Ik hoop dat jullie het lekker vinden!
♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

carpaccio van zalm

Zo maak je deze carpaccio van zalm

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!


Carpaccio van zalm

carpaccio van zalm
Door: Anna-Karina van Denderen
Carpaccio van zalm is een zeer smaakvolle koolhydraatarme lunch. Gezond met lekker veel verse sla erbij en extra avocado olie.
5 van 2 stemmen
Gang Lunch
Trefwoord vis
Voorbereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min

Voedingswaarde

Per portie
kcal 345.6 koolhydraten 2.1 geiwitten 25.8 gvetten 25.45 gvezels 1.4 g
Hoeveelheid (aan te passen)2 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Laat de zalm ongeveer 10 minuten op temperatuur komen, dat komt de smaak beslist ten goede!
  • Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Maak de sla schoon. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Hak de dille fijn.
  • Meng de basisdressing met een scheutje extra avocado olie. Schik de sla op een bord en verdeel de fijngesneden komkommer erover. Besprenkel ruim met de dressing.
  • Dek de salade af met de plakjes zalm. Verdeel de kwarten cherrytomaatjes erover en rasp er grof Parmezaanse kaas op. Tot slot de vers gehakte dille.
  • Nu snel genieten van dit armzalige dieet :-D. Sterkte hè?

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!Laat een reactie achter, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:



Trefwoorden

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top