carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm

Is dit nou een armzalig dieet of stiekem toch restaurantje spelen in je eigen huis? Ik vind de carpaccio van zalm echt een bijzonder smaakvolle koolhydraatarme lunch. Geschikt voor iedereen eigenlijk. Gezond met lekker veel verse sla erbij en extra avocado-olie. Mild gerookte zalm, onze eigen basisdressing en geraspte kaas Mjum. Zo’n heerlijk bordje carpaccio bevat 2.1 gram koolhydraten.

Advertentie

Sla

Onder de zalm ligt simpele mesclun sla, en extra komkommer en cherrytomaatjes erbij. Die avocado-olie kan ik jullie trouwens van harte aanbevelen, heel bijzondere smaak. Ik kocht de avocado olie bij Pit en Pit #nospon, niet goedkoop maar zó lekker! Een wat pittiger dressing gemaakt van blanke roomkaas met citroensap, veel knoflook en verse dille is ook heerlijk. Maak er wat lekkers van!


Onze koolhydraatarme kookboeken!

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! De boeken worden in eigen beheer uitgegeven.

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je een boek cadeau geven of laten signeren dan kun je het het best bestellen via onze eigen Boekdelenwinkel.
(Gewoon Koolhydraatarm is ook nog te koop, bij Libris,  Bol.com of Bruna en in België via de Standaard Boekhandels, de andere twee niet.)

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm
Actieprijs van 1 april -13 mei
€ 17,50!!

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm
Prijs € 23,50

Beperkte voorraad

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021



Nog zo’n lekker koolhydraatarm recept?

♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

carpaccio van zalm

Zo maak je deze carpaccio van zalm

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm is een zeer smaakvolle koolhydraatarme lunch. Gezond met lekker veel verse sla erbij en extra avocado olie.
4.34 van 3 stemmen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten

Voedingswaarde

Per portie
kcal 345.6 koolhydraten 2.1 geiwitten 25.8 gvetten 25.45 gvezels 1.4 g
Hoeveelheid (aan te passen)2 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Laat de zalm ongeveer 10 minuten op temperatuur komen, dat komt de smaak beslist ten goede!
  • Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Maak de sla schoon. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Hak de dille fijn.
  • Meng de basisdressing met een scheutje extra avocado olie. Schik de sla op een bord en verdeel de fijngesneden komkommer erover. Besprenkel ruim met de dressing.
  • Dek de salade af met de plakjes zalm. Verdeel de kwarten cherrytomaatjes erover en rasp er grof Parmezaanse kaas op. Tot slot de vers gehakte dille.
  • Nu snel genieten van dit armzalige dieet :-D. Sterkte hè?

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel!Stuur ons een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept



5 gedachten over “Carpaccio van zalm”

  1. MMmm, dat lijkt me een heerlijk recept voor morgen ( zondag ) Wij zijn dol op zalm, deze gaat het worden.
    Dank je wel voor alle heerlijke recepten.

  2. Je hebt helemaal gelijk. Wat kan het leven mooi zijn als je koolhydraatarm eet, zeker als je jouw site ontdekt hebt. Al dat lekkers dat je ons steeds weer voorschotelt. Het werkt allemaal erg aanstekelijk, je gaat koken vanzelf leuk vinden lijkt me.

    1. Mensen melden me verdacht vaak dat ze eten maken leuk beginnen te vinden! En dat is het ook meestal wel. Soms lekker makkelijk en soms iets uitgebreider. Ik probeer er ALTIJD een leuk bordje van te maken, daar hoef je niks extra’s voor te doen en het smaakt zoveel beter. Ook een vorm van positieve aandacht voor jezelf. Volgens mij is iedereen dat waard.

  3. Ingrid Vanderveen

    Alweer zoiets lekkers, het water loopt me al door de mond! Dat wordt smullen straks!
    Dank voor je altijd zo zorgvuldig samengestelde, uiterlijk goed verzorgde, smakelijke recepten.
    groet
    Ingrid

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven