Camembert borreldip

camembert borreldip

Dit zou verboden moeten worden, echt! Onweerstaanbaar lekker is deze, in de oven gesmolten, camembert borreldip en zo bizar simpel. Dat maakt het het extra verleidelijk, dus wees verstandig en eet dit niet té vaak. Je kunt het eten als avondmaaltijd net zoals je kaasfondue zou eten, met koolhydraatarm brood of stokbrood en rauwkost. Echt yum! Eet er voldoende groente of een extra salade bij; dan past het prima in je koolhydraatarm patroon.

Of zet, net al wij deden, zo’n makkelijke camembert kaasfondue als verjaardag hapje op tafel voor je gasten. Tevens lekker bij de bbq!  TIP: in je eentje kan je voor een camembert borreldip het kaasje ook gewoon overlangs halveren. de camembert borreldip bevat inclusief de genoemde  rauwkost: calorieën 408.2 kcal ⋆ koolhydraten 2.95 g ⋆ eiwitten 33 g ⋆ vetten 28.85 g ⋆ vezels 2.35 g per portie.

Ik hoop dat jullie het lekker vinden!
♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

camembert borreldip
camembert borreldip

Zo maak je deze camembert borreldip

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


camembert borreldip

Camembert borreldip

Onweerstaanbaar lekker deze camembert borreldip en zo bizar simpel. Dat maakt het het extra verleidelijk, dus wees verstandig en eet dit niet té vaak.
5 van 1 stem

Ook in Gewoon Koolhydraatarm, blz. 177

Voorbereidingstijd 3 min
Bereidingstijd 12 min
Totale tijd 15 min

Ook gebruikt

  • aluminiumfolie

Voedingswaarde

Per portie, inclusief rauwkost
kcal 408.2 koolhydraten 2.95 geiwitten 33 gvetten 28.85 gvezels 2.35 g
Hoeveelheid (aan te passen)2 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Rauwkost of groente erbij?

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 200 °C en zet een ovenschaaltje klaar.
  • Haal de camembert uit het doosje en verwijder de verpakking. Bekleed het doosje met alufolie. Leg de camembert terug. Pel de teen knoflook en snijdt in drie stukken, steek de stukken in de kaas en bestrooi het kaasje met de kruiden.
  • Zet de camembert in het ovenschaaltje. Bak het kaasje 10-12 minuten in het midden van de hete oven of tot de binnenkant gesmolten is.
  • Heb je koolhydraatarm brood in de diepvries? Leg het dan na 5 minuten bij het kaasje. Heerlijk knapperig geroosterde stevige repen brood!

Eten

  • Steek een geroosterde reep brood in de gesmolten kaas, en dan… oh boy! Ook fantastisch om er malse bleekselderij, rode paprika, champignons, broccoli of iets dergelijks in te dopen.
  • Dit moest verboden worden, veel te lekker eigenlijk! Maar geniet er toch maar gewoon van…

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel!Stuur ons een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:



13 gedachten over “Camembert borreldip”

  1. Lekker gisteren de camembert Fondeau gegeten met de tips van jullie en met veel rauwkost natuurlijk!! Vandaag de knolselderij torentjes met de kaassaus en weer smullen de veldsla smaakt er ook zo lekker bij had nog wat rucola door gemengd en natuurlijk wat komkommer en tomaat voor het frisse nog erbij Ook vandaag het Omega pitten brood gebakken in mijn broodbakmachine en zo mooi en lekker geworden!! Dus echt Zondags gebeuren 😘Mijn man is er dol op op jullie eten nog steeds blij met alles en zijn insuline blijft mooi zakken al heel goed resultaat hoera.

  2. Wij eten dit al jaren zeer regelmatig.
    Ik doe er meestal verse tijm en honing op.
    En ik doe het ook wel eens op de magnetronfunctie van mijn combi.
    Vol vermogen, minuutje of 5 (ff checken).
    Maar dan wel in een schaaltje, want meestal zitten er nietjes in de houten verpakking??

  3. Hallo, ik heb genoten van het recept wat jij speciaal voor mij online heb gezet.

    Zondag heb ik dit snelle recept gemaakt en lekker buiten opgegeten met (niet echt) koolhydraat arm brood maar wel van een superbakker “tomaten/olijf broodje.

    Bedankt Robert

  4. Zonnestraaltje :-)

    Heerlijk!

    Een aanrader!

    lekker snel klaar, gezellig eten zo.

    we hebben het gegeten met stukjes bleekselderij, rode paprika en reepjes winterpeen.

  5. Dit komt uiteraard op de (was)lijst te staan om opgepeuzeld te worden.
    Tjonge jonge, dit is toch veeeeeel te lekker!!!!!

  6. Lisette Bruijnzeels

    Dit maken wij geregeld op de BBQ. In z’n geheel na afloop, tussen de hete kolen!

  7. Deze week komt een vriendin eten en zeker weten dat deze fondue en het kaas plukbrood op tafel komen. Dankjewel voor al die lekkere recepten, mijn Anna Karina boek barst uit z’n voegen. 🙂

     

     

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top