borrelglaasje met zalm en komkommer

Borrelglaasje met zalm en komkommer

We maakten een drieluik van borrelhapjes. Dit is de tweede van serie prachtige en heerlijke borrelhapjes. Het heerlijke borrelglaasje met een salade van zalm en komkommer is zeer geschikt als voorgerechtje borrelhapje of amuse! Zie ook de rivierkreeftjes en de gevulde paprikaatjes. Nog veel meer makkelijke amuses en borrelhapjes vind je in dit artikel

Voedingswaarden per portie: calorieën 118.48 kcal ⋆ koolhydraten 1 g ⋆ eiwitten 6.45 g ⋆ vetten 9.85 g ⋆ vezels 0.17 g.

♥ Zoek meer koolhydraatarme recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

borrelglaasje met zalm en komkommer
borrelglaasje met zalm en komkommer

 Zo maak je het borrelglaasje met zalm en komkommer

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!

Borrelglaasje met zalm en komkommer

borrelglaasje met zalm en komkommer
Door: Anna-Karina van Denderen
Dit is de tweede van serie prachtige en heerlijke borrelhapjes. Het heerlijke borrelglaasje met een salade van zalm en komkommer is zeer geschikt als voorgerechtje, borrelhapje of amuse!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min

Voedingswaarde

Per portie
calorieën 118.48 kcalkoolhydraten 1 geiwitten 6.45 gvetten 9.85 gvezels 0.17 g
Hoeveelheid (aan te passen)4 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden en/of vervangtips. HANDIG!

Bereiden
 

  • Snijd de zalm in flinters.
  • Roer de roomkaas met Griekse yoghurt en slagroom smeuïg. Roer ¾ van de de zalm erdoor. Proef en breng op smaak met peper, zout is waarschijnlijk niet nodig.
  • Snijd de komkommer piepklein.
  • Doe het zalm-kaasmengsel in een glas leg er wat achtergehouden zalm op en de fijne komkommer.
  • Geef er een klein lepeltje bij en eet smakelijk! 2-8 porties, hangt ervan af of je het als amuse of als voorgerecht of snack eet.

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!Laat een reactie achter, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen.

Maar de boeken zijn ook te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bestellen kan overal online, bijvoorbeeld via Bazarow.com,  LibrisAKOBookspot of Bruna verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Onze kookboeken bestellen bij onszelf via Boekdelen.com:

Wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top