borrelglaasje met zalm en komkommer

Borrelglaasje met zalm en komkommer

We maakten een drieluik van borrelhapjes. Dit is de tweede van serie prachtige en heerlijke borrelhapjes. Het heerlijke borrelglaasje met een salade van zalm en komkommer is zeer geschikt als voorgerechtje borrelhapje of amuse! Zie ook de rivierkreeftjes en de gevulde paprikaatjes. Nog veel meer makkelijke amuses en borrelhapjes vind je in dit artikel.

 

borrelglaasje met zalm en komkommer

borrelglaasje met zalm en komkommer

 

 Zo maak je het borrelglaasje met zalm en komkommer

Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest. Altijd leuk & alvast dank!

borrelglaasje met zalm en komkommer

Borrelglaasje met zalm en komkommer

door Anna-Karina van Denderen
Dit is de tweede van serie prachtige en heerlijke borrelhapjes. Het heerlijke borrelglaasje met een salade van zalm en komkommer is zeer geschikt als voorgerechtje, borrelhapje of amuse!
5 van 1 stem
Afdrukken Reacties Bewaren
Gang: Amuse & Borrelhapje, Tussendoortje (hartig)
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: vis
Voorbereiden: 10 min
Totale tijd: 10 min

Voedingswaarden

4 gram koolhydraten hele recept

Uit recept

4 porties

Ingrediënten

Bereiden

  • Snijd de zalm in flinters.
  • Roer de roomkaas met Griekse yoghurt en slagroom smeuïg. Roer ¾ van de de zalm erdoor. Proef en breng op smaak met peper, zout is waarschijnlijk niet nodig.
  • Snijd de komkommer piepklein.
  • Doe het zalm-kaasmengsel in een glas leg er wat achtergehouden zalm op en de fijne komkommer.
  • Geef er een klein lepeltje bij en eet smakelijk! 2-8 porties, hangt ervan af of je het als amuse of als voorgerecht of snack eet.

© Uitgeverij Boekdelen - KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!


Bestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Klik op de boeken en lees er alles over en bekijk de inkijkexemplaren!

(Gezien 164 keer, 1 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekker recept? Geef sterren!




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ken je onze Facebook pagina al?

Like