Beste koolhydraatarme kookboek van 2021!!!! YESSS!!!

beste koolhydraatarme kookboek!

🏆🥇NUMMER 1 Joepie! !!!!!!!🥇🏆 We zijn BESTE KOOLHYDRAATARME KOOKBOEK VAN 2021!!! 😋🥳 Ze schrijven:

 “Volgens ons is Lekker & makkelijk Koolhydraatarm het beste koolhydraatarme kookboek van 2021. Dit kookboek bevat genoeg recepten om een koolhydraatarm dieet of levensstijl te kunnen volgen. Met maar liefst 223 kantjes en een nette vormgeving is dit kookboek een echte aanrader. De schrijvers van dit kookboek zijn onder andere bekend van de blog koolhydraatarmrecept.nl. Dit betekent dus ook dat zij weten waar ze het over hebben en dus ook recepten hebben die ook daadwerkelijk 100% koolhydraatarm zijn. ” Bron: Kooktijdschrift

Dank je wel Kooktijdschrift!

De vormgeving van het koolhydraatarme kookboek

Het oog wil ook wat. Dit betekent dat een goed koolhydraatarm kookboek netjes is vormgegeven. Er staan mooie foto’s in het kookboek zodat je weet wat je ongeveer gaat maken. Daarnaast kun je ook denken aan andere belangrijke punten voor vormgeving zoals het overzichtelijke stappen bij het recept en een goede inhoudsopgave. Ten slotte kan het voor sommige mensen belangrijk zijn dat de kaft stevig is. Controleer daarom van te voren altijd of het een hardcover is of niet. Dat er weinig foto’s in staan betekent niet per definitie dat het een slecht kookboek is. De recepten kunnen namelijk van een dusdanig hoge kwaliteit zijn dat het alsnog een goed kookboek is.

Waar moet je op letten als je een koolhydraatarm kookboek wilt kopen?

Een koolhydraatarm kookboek moet je helpen om inspiratie op te doen als je een koolhydraatarm dieet wilt volgen. Een goed koolhydraatarm kookboek moet worden beoordeeld op een aantal belangrijke punten waaraan je kunt zien dat je een goed koolhydraatarm kookboek in handen hebt. Deze belangrijke punten voor het beste koolhydraatarm kookboek vindt je hieronder.

De recepten zijn daadwerkelijk koolhydraatarm

Het lijkt misschien een open deur maar zeer regelmatig kom je koolhydraatarme kookboeken tegen waarin recepten staan die totaal niet koolhydraatarm zijn. Controleer daarom op basis van reviews of het kookboek ook koolhydraatarme recepten bevat. Ben je in de boekenwinkel of bieb, blader dan even het koolhydraatarm kookboek door of er echt koolhydraatarm recepten in staan.

Koolhydraatarm kookboek met unieke recepten

Het doel dat je het kookboek koopt is zeer waarschijnlijk dat je inspiratie op wilt doen voor een koolhydraatarm dieet. Dit betekent dus dat de recepten vernieuwend moeten zijn en je dus helpen om lekker en koolhydraatarm te kunnen koken. Naast goede recepten moeten er in het koolhydraatarme kookboek ook voldoende recepten zijn om even voorruit te kunnen. Een goede richtlijn is dat een kookboek minimaal 75 unieke recepten heeft.

Extra informatie voor een koolhydraatarme levensstijl

Een goed koolhydraatarm kookboek heeft naast goede recepten ook extra informatie. Denk bijvoorbeeld aan weekmenu’s of extra informatie over bepaalde ingrediënten. Dit kan je eventueel helpen om meer grip te krijgen op een koolhydraatarme levensstijl.

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen.

Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Trefwoorden

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top