beste koolhydraatarme kookboek!

Beste koolhydraatarme kookboek van 2021!!!! YESSS!!!

🏆🥇NUMMER 1 Joepie! !!!!!!!🥇🏆 We zijn BESTE KOOLHYDRAATARME KOOKBOEK VAN 2021!!! 😋🥳 Ze schrijven:

Advertentie

 “Volgens ons is Lekker & makkelijk Koolhydraatarm het beste koolhydraatarme kookboek van 2021. Dit kookboek bevat genoeg recepten om een koolhydraatarm dieet of levensstijl te kunnen volgen. Met maar liefst 223 kantjes en een nette vormgeving is dit kookboek een echte aanrader. De schrijvers van dit kookboek zijn onder andere bekend van de blog koolhydraatarmrecept.nl. Dit betekent dus ook dat zij weten waar ze het over hebben en dus ook recepten hebben die ook daadwerkelijk 100% koolhydraatarm zijn. ” Bron: Kooktijdschrift

Dank je wel Kooktijdschrift!

De vormgeving van het koolhydraatarme kookboek

Het oog wil ook wat. Dit betekent dat een goed koolhydraatarm kookboek netjes is vormgegeven. Er staan mooie foto’s in het kookboek zodat je weet wat je ongeveer gaat maken. Daarnaast kun je ook denken aan andere belangrijke punten voor vormgeving zoals het overzichtelijke stappen bij het recept en een goede inhoudsopgave. Ten slotte kan het voor sommige mensen belangrijk zijn dat de kaft stevig is. Controleer daarom van te voren altijd of het een hardcover is of niet. Dat er weinig foto’s in staan betekent niet per definitie dat het een slecht kookboek is. De recepten kunnen namelijk van een dusdanig hoge kwaliteit zijn dat het alsnog een goed kookboek is.

Waar moet je op letten als je een koolhydraatarm kookboek wilt kopen?

Een koolhydraatarm kookboek moet je helpen om inspiratie op te doen als je een koolhydraatarm dieet wilt volgen. Een goed koolhydraatarm kookboek moet worden beoordeeld op een aantal belangrijke punten waaraan je kunt zien dat je een goed koolhydraatarm kookboek in handen hebt. Deze belangrijke punten voor het beste koolhydraatarm kookboek vindt je hieronder.

De recepten zijn daadwerkelijk koolhydraatarm

Het lijkt misschien een open deur maar zeer regelmatig kom je koolhydraatarme kookboeken tegen waarin recepten staan die totaal niet koolhydraatarm zijn. Controleer daarom op basis van reviews of het kookboek ook koolhydraatarme recepten bevat. Ben je in de boekenwinkel of bieb, blader dan even het koolhydraatarm kookboek door of er echt koolhydraatarm recepten in staan.

Koolhydraatarm kookboek met unieke recepten

Het doel dat je het kookboek koopt is zeer waarschijnlijk dat je inspiratie op wilt doen voor een koolhydraatarm dieet. Dit betekent dus dat de recepten vernieuwend moeten zijn en je dus helpen om lekker en koolhydraatarm te kunnen koken. Naast goede recepten moeten er in het koolhydraatarme kookboek ook voldoende recepten zijn om even voorruit te kunnen. Een goede richtlijn is dat een kookboek minimaal 75 unieke recepten heeft.

Extra informatie voor een koolhydraatarme levensstijl

Een goed koolhydraatarm kookboek heeft naast goede recepten ook extra informatie. Denk bijvoorbeeld aan weekmenu’s of extra informatie over bepaalde ingrediënten. Dit kan je eventueel helpen om meer grip te krijgen op een koolhydraatarme levensstijl.


Trefwoorden

20 gedachten over “Beste koolhydraatarme kookboek van 2021!!!! YESSS!!!”

 1. Een welverdiende beloning! Ik hou heel veel van jullie boeken met heel veel info en geweldige recepten. Ik hoop stiekem dat er ook een vierde boek komt! Gefeliciteerd Anna-Karina en Hans, jullie verdienen het!

 2. Manon van der Duin

  Gefeliciteerd , kan ook niet anders !
  Geweldige kookboeken met zoveel passie gemaakt!
  Heb ze alle drie en kook er graag uit .
  ook de recepten uit de mail zijn lekker
  top Anna-Karina en Hans
  En natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2022
  gr Manon

 3. Gefeliciteerd met deze erkenning en zeer verdiend! Jullie andere 2 kookboeken zijn trouwens evengoed. Ik heb ze inmiddels alle 3.

 4. Gefeliciteerd, heel terecht de eerste prijs!
  Ik wens jullie goede feestdagen toe!
  Groetjes Hennie.

 5. Ik had een heel positieve reactie geplaatst op Facebook, maar kreeg het bericht dat het verwijderd was omdat ik ánderen zou kunnen beïnvloeden. Nou, én??? Ik feliciteerde jullie alleen maar met de eervolle (maar zeer verdiende) toekenning van de 1e plaats. PROFICIAT dus, en ik ben het er helemaal mee eens…….

  1. Ja Pien, Facebook haalt de laatste tijd echt heel veel berichten ‘zomaar’ weg! Ondoorgrondelijk 🙁 Wij hebben het in elk geval niet gedaan. En dank voor je lieve woorden! En je mooie kerstkaart!

 6. Dat wisten al die pottenkijkers al een hele tijd. Van harte proficiat voor deze erkenning, het is helemaal verdiend. Geniet van dit succes. Lieve groet.

 7. Gefeliciteerd!!!.. Ik ben geen kookboekenfan. Heb ze liever digitaal maar ik geniet ook van jullie website 😉
  Lieve groet,
  Wilma

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven