7x Lekkers voor de keto BBQ!

7x leuke keto BBQ recepten

Weer om de barbecue aan te steken! Wij hebben heel veel verschillende recepten voor een gezellige keto BBQ, je vindt ze in de rubriek roosteren en BBQ. Dat zijn er genoeg! Vandaag delen we onze favorietjes die het altijd goed doen! Niet alleen lekkere spiesjes voor bij een soepje, maar ook super lekker stokbrood met 3 zalige kruidenboters. Daarnaast een serie verrassende groentes die je kunt grillen. Benieuwd welke je gaat maken!

Onze favorieten voor een gezellige keto BBQ

1. Zalmspiesjes!

Met of zonder de soep, die zalmspiesjes van de keto BBQ zijn echt zalig!

Zalmspiesjes!

Deze subtiele venkelsoep met gegrilde zalmspiesjes is zacht en stoer en heerlijk verwarmend. Door de room en de zalm is het een verzadigende maaltijdsoep.
Bekijk ’t recept

2. Stokbrood

Wat natuurlijk nooit mag ontbreken bij de keto BBQ is een lekker stokbroodje, ook bij een koolhydraatarme bbq kun dit prima eten! Zie ook de verschillende kruidenboters hieronder.

Koolhydraatarm stokbrood

koolhydraatarm stokbrood
Dit koolhydraatarm stokbrood is vers gebakken het lekkerst. Dan heeft het een iets knapperig randje. Toch te zacht? Vlak voor consumptie even in de oven, grill of tosti ijzer is om die reden wel een aanrader.
Bekijk ’t recept

3. De lekkerste kruidenboters!

Als je dan zo’n lekker stokbroodje hebt, wil je daar natuurlijk wel een lekkere kruidenboter op smeren, hier zijn onze drie favorietjes. Of heb je liever Heksenkaas?

Verse kruidenboter maken, 3x de allerlekkerste

verse kruidenboter maken
Er gaat niets boven zelfgemaakte verse kruidenboter. Een lekker kruidenbotertje erbij maakt een maaltijd gelijk gezellig vind ik. Op een koolhydraatarm stokbroodje is het haast onmisbaar bij de barbecue. TIP: doe de kruidenboter eens over je groente- of visgerecht!
Bekijk ’t recept

4. 5. 6. & 7 Gegrilde worteltjes, portobellospiesen, courgette saté of oosters gegrilde paksoi?

Een stuk vlees op de keto BBQ leggen kan iedereen wel, maar wij zijn dan meer van de groente, probeer deze heerlijke gegrilde worteltjes, portobellospiesen, courgette saté of die oosters gegrilde paksoi eens!

Gegrilde worteltjes met tahinsaus

Gegrilde worteltjes met tahinsaus
Deze gegrilde worteltjes met tahinsaus hebben een mooie bite en een nootachtige, kruidige smaak door de de dressing en de salsa die je erbij serveert.
Bekijk ’t recept

Keto portobello spiesen met sesamzaad

keto portobello spiesen met sesamzaad
Wat een zaligheid! Voor deze sappige, keto portobello spiesen met sesamzaad marineer je stukken portobello eerst een uurtje (of iets langer). En oh, dat is echt zoveel lekkerder dan gelijk grillen!
Bekijk ’t recept

Courgette saté

courgette saté
Wij zijn dol op courgette, van deze mooie, groene groente krijgen we nooit genoeg. Het is een enorm makkelijke en veelzijdige groente. Courgette kun je bakken, stoven, verwerken in soep of saus, vullen met gehakt, etc. En wat te denken van deze leuke courgette saté?
Bekijk ’t recept

Gegrilde paksoi met sesamzaad

gegrilde paksoi
Donders lekker deze gegrilde paksoi. Door die fantastische oosterse smaakcombinatie van gember en knoflook, eenvoudig maar ongelooflijk smaakvol!
Bekijk ’t recept

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

7x leuke keto BBQ recepten

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven