Artisjokken met drie sausjes
Je houdt ervan of niet. Als je het niet kent, probeer het dan op z’n […]
Artisjokken met drie sausjes Bekijken »
Artisjok is de bloemknop van een distel. Bij aankoop horen de bladeren van de artisjok dicht tegen elkaar aan te liggen. Ook moeten ze er fris uitzien en dik, vlezig en leerachtig van structuur zijn. Hoe verser de artisjok, hoe beter de smaak. Wikkel een artisjok in een vochtige theedoek en bewaar 4-7 dagen in de koelkast tegen uitdrogen. Beeste moeilijk rekenen, het meeste verdwijnt in de prollenbak ;-)
We houden dezelfde waardes aan als voor artisjokharten. Per 100 g: calorieën 27 kcal, koolhydraten 1.5g, eiwitten 2.1g, vetten 0.4g, vezels 0g.
Je houdt ervan of niet. Als je het niet kent, probeer het dan op z’n […]
Artisjokken met drie sausjes Bekijken »